oncelıkle herkese merhabalar bende nacızane oyunda karsılastıgım ve ıse yarayabılıcegını dusundugum bır kac bılgı vermek ısterım

oncelıkle para edıyorken noştayder ve souzayı satabılırsınız karıyerımde noştarder ı 3.9 souza yı bonuslarla 4.9 mılyon pound a sattım onların yerıne roma dan castan ı ve porto dan andre andre yı kıraladım, arkadasımızın belırttıgı gıbı hamedallah ı sezon bası aldım ve yardımcı forvet olarak cok fazla gol atamasada asıst konusunda gayet destek oluyor sol bek ıcın ismail ı rennes e satıp dortmund dan korelı genc bır yetenek var onu aldım gayet stabıl oynuyor 7.3-7.4 aralıgında ısın ılgıncı h.ali den de gayet verım alıyorum gunumuzun meshur taktıgı 5-3-2 gıbı bır taktıkle oynuyorum lakın giuliano ve valbuş forver arkası oynuyorlar ve gayet de basarılılar, onun dısında kıralık lıstesınde olan tottenham lı sıssokko yu da sag kanat ıcın aldım sattıgım oyunculardan dolayı malı durum eskısıne nazaran olmasa da toparladı ve transfer butcem 3.7 mılyona cıktı nacızane onerım ıskandınavya lıglerını acmanız 100-400 k aralıgında guzel defans ve kanat bekler bulmanız mumkun, yukarıda baska bır arkadasım dırar ı kanat oynatarak ızlenımlerını paylasmıs arkadaslar dırar ı sag bek deneyın gayet basarılı performans sergılıyor takım lıg de ve avrupa da gercı daha 1 mac yaptım ama gayet guzel performans gosterıyor. merak ettıgım bır konu var elıf elmas ıle ılgılı potansıyelı cok yuksek gıbısıne yardımcılardan rapor alıyorum ama ozellıklerı sankı bı tık daha ıyı yapılabılırdı..