1 ile 30 arası toplam 429 sonuç

Konu: FM 2018 - İlk İzlenimler

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Bir şey sorcam. Eski oyunlarda birini gözlemleyince gelen kutusuna rapor geliyordu. Bu seride gelmiyo. Bunu nasıl eski haline döndürebilirim?

Eğer döndüremiyorsam; şimdi gözlemlenen oyunculara giriyorum. Oyuncuları gözlemlediğim sıralamayla göremiyorum. Yani en son kimi gözlemlediysem o gözüksün en üstte. Bunu nasıl halledebilirim?

Siz ne yapıyosunuz bu konuda?
    turksportal...

Quote Originally Posted by wolfson View Post
    Bir şey sorcam. Eski oyunlarda birini gözlemleyince gelen kutusuna rapor geliyordu. Bu seride gelmiyo. Bunu nasıl eski haline döndürebilirim?

Eğer döndüremiyorsam; şimdi gözlemlenen oyunculara giriyorum. Oyuncuları gözlemlediğim sıralamayla göremiyorum. Yani en son kimi gözlemlediysem o gözüksün en üstte. Bunu nasıl halledebilirim?

Siz ne yapıyosunuz bu konuda?
    valla hocam benim elim gözlemleme bölümüne gitmiyor bu seride. tek tıkla yapabildiğimiz şeyleri önce arayıp bulma sonra 2-3 aşama geçip yapma gibi bi olay var yenilik ama bu

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by CanrY View Post
    valla hocam benim elim gözlemleme bölümüne gitmiyor bu seride. tek tıkla yapabildiğimiz şeyleri önce arayıp bulma sonra 2-3 aşama geçip yapma gibi bi olay var yenilik ama bu
    Gözlemleme içerisinde yakın geçmiş sekmesinde en son gözlemlediğim adamı görebilyodum ta ki oradaki sıralamayı dizilişe göre yapana kadar. Şimdi eski haline getiremedim. Yok mu bi çözümü beyler? Elbet vardır ya, eğer yoksa bu oyunu yapanlar gerizekalı olmalı Ben kağıda not mu alacağım bu adamı gözlemlemiştin bak diye ve ya tek bi adamın raporu için 20 adamın ismini okumam mı gerekiyo?
    turksportal...

Mesaj Yetkileri