Bu sene bence böyle bir şey yok açıkçası yada bana böyle bir kariyer denk geldi.Her sene 70 puan üstüne çıkan benim dışımda 2 takım oluyor(Genelde Galatasaray ve Konyaspor).Ben de rotasyona düşkün bir adam olduğum için ikinci sene averajla Galatasaray'a kaptırdım şampiyonluğu.5. senemde Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldum ama ligde son 2 haftaya 3. girdim.Allah'tan Konya ve Galatasaray birbirleriyle oynadı o hafta berabere kaldılar ve şampiyon olabildim.Şu an ülke katsayısı olarak 6. sıraya yükseldi Türkiye ve gelecek sene Şampiyonlar Ligi'ne 2 takım direk gidecek 1 takım play-off oynayacak.Avrupa Liginde bu sene 4 takım da gruplardan çıkmayı başardı(Galatasaray,Konyaspor,Beşiktaş,Başakşehir) .

Eğer siz ligde 90 puan alıyorsanız elbette size kafa tutacak bir takım çıkması zor ama 16-17 yaşındaki çocuklara şans veriyor sene sonu 75-80 puan barajında kalıyorsanız oldukça zevkli ve çekişmeli bir lig oluyor.Diğer takımların yaptığı transferler her sene daha iyi oluyor oyun ilerledikçe.Şu an Grujic Gazişehir'de oynuyor.Markovic Göztepe'de Batshuayi Beşiktaş'ta.Osmanlıspor'un forveti adını unuttum Niane gibi bir şeydi sanırım geçtiğimiz sene 27 golle gol kralı oldu her sene 20 civarı atıyordu zaten.

Genelde böyle değilse eğer çok şanslıyım çünkü Şampiyonlar Ligi'ni aldığım an Fenerbahçe kariyerimin sonu olurdu genelde ama bu sefer gerçekten çok zevk alıyorum hem ligden hem ŞL'den o yüzden gidebildiğim kadar gitmeyi planlıyorum.