Ben de seninle aynı düşüncedeyim. Ek olarak sitenin son birkaç aylık halini daha da sevmedim. İster inanın ister inanmayın siteye uğrayasım gelmiyorsa tek sebebi arayüz. Eskiden hiç olmazsa avatarlar falan görünüyordu şimdi iyice berbat oldu.
Henüz FM18 i almadım fakat oyunu alıp da vakitlice bir döneme girsem kariyer paylaşayım desem o da ne mümkün. Önerilerimiz pek kaale alınmıyor @vieri hocam ama eğer bir kardeş tavsiyesi olur da isterseniz şunu diyebilirim , siteyi bundan 5 sene önceki arayüz haline döndürsen emin ol site bugünkü durumundan daha iyi bir noktaya gelir. İddia ediyorum forumun bugünkü halinin en büyük sebebi 3 sene önce adımı atılan berbat arayüz. Lütfen bu dediklerime kulak ver hocam. Vaktin yoksa devret işi bilen birine o uğraşıversin. Çok zor birşey değil bu tarz rollback işler.
Ek olarak, Football manager yapımcıları her sene oyuna görsel yenilik getirip yeni oyuncuları böyle kazanmayı hedefliyorsa bizim de bu oyunun topluluğu olarak siteyi görsel anlamda güçlendirmemiz gerekiyor. Oyunun aksine biz ne yapıyoruz görsellik anlamında hiçbirşey bırakmadık ve maalesef görselliğe önem veren yeni oyuncuların ilgisini artık burası çekmiyor. Oyunun gidişatına çok ters bir kafa ile site yönetiliyor maalesef. Artık foruma uğranmamasının bir sebebi bu olabilir. Bunu gözden kaçırıyoruz

Alıntılı Yanıtla