-
Evet kulüp vizyonlarından bahsediyorum zaten ilk mesajda açık açık yazmışım? Ayrıca tekrarlıyorum, belirttiğiniz gibi bir kural yok Türkiye liglerinde. Toplantı yapmaya falan gerek yok oyunun işleyişini ve gerçekçiliğini etkileyecek, yapay zekayı da yönlendirebilecek, database veya kodlamayla alakalı büyük bir hata bence bu. Forumun eskisi kadar aktif olmaması ve görevlilerin buralarda olmaması da üzdü beni.
U23 transferine ek olarak, Fenerbahçe'nin yüksek itibarlı oyuncu transfer etme değeri çok yüksek. Galatasaray'da ve Beşiktaş'ta ise bu vizyon hiç girilmemiş. İlginç.
Bazı durumlarda kulüplere değil başkanlara girilmiş visionlar. Altınordu mesela. Başkan değiştiği zaman Altınordu'nun da vizyonu değişecek gibi duruyor. Altyapıyı başkan değişince bırakacaklarını hiç zannetmiyorum.
Ek olarak, Fenerbahçe Brezilyalı oyuncu transfer eder, Kayserispor Avrupadan gurbetçi transfer eder, Konyaspor Bosnalı oyuncuları kovalar, Alanya başkanı Yunan oyuncuları ister gibi şeyler eklenebilir. Diğer ülkelerin takımlarına böyle bilgiler girilmiş.
Uzun süreli kariyer yapmadığımdam 15-20 sene sonra neler oluyor TR liglerinde bilemiyorum. Sadece DB üzerinden yazıyorum. Uzun kariyer yapanlar daha net bilgilendirebilir belki visionların oyuna etkisini.
Mesaj Yetkileri