-
Arkadaşlar selam. Forum eskisi kadar hareketli değil gördüğüm kadarıyla ama görüp yazan olur belki. CM 01/02'den beri oynadığım oyunu bırakma noktasına geldim. 2019 da sinir ediyordu ama 2020 artık son nokta oldu. Son kariyerimde ne yaparsam yapayım takım gol atamıyor. Kaldı ki kullandığım taktikle bir önceki kariyerde Standard Liege ile 3 yıl üst üste şampiyon oldum bol gol ile. 3 sene forvetim 30-40 gol arası atarak gol kralı oldu. Oradan Manu'ya gittim, 6 sezonda 3 lig 3 şl kazandım. Greenwood her sezon 40 gol üstü attı. Aynı zamanda kanatlardan da çok fazla katkı aldık.
Yeni kariyerde aynı taktikte dolaşmadığım takım kalmadı, her şey denememe rağmen hiçbirinde tutmuyor. TD'nin atakla ilgili görevi takımı pozisyona sokmaktır gerisini futbolcu halleder. Takım maç başına 8-10 %100'lük pozisyon yakalıyor, forvet ve kanatlar ya yavaşça kaleciye bırakıyor yada dışarıya atıyor. Championship'te değeri 15-20m olan forvet bile 25 maçta 1 gol attı. Bu arada kendi başarılı olan taktiğim dışında sırf denemek için internetten bulduğum başarılı olmuş 2-3 taktiği daha denedim, sonuç aynı. Oyuncular büyük oranda taktiğe uyuyor ama bir şey değişmiyor. Bununla ilgili net çözüm varsa yardımcı olun lütfen. Böyle devam ederse 2021, 20 yıldır seride oynamadığım ilk oyun olacak.
Mesaj Yetkileri