Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs
Quote Originally Posted by alieren7
Cevap yazma nezaketinde bulunmayacakmısınız?
Quote Originally Posted by alieren7
belki de görmek istememiştir.
Belkide aynı sorunun daha önce sorulmuş olmasından ve cevabının verilmesinden kaynaklanıyordur...

Quote Originally Posted by Vieri
Merhaba

Eleştirin için öncelikle teşekkür ederiz. Bu sezonki kadro güncellemeleri ve yeni katılan yabancı transferler + ek detaylar Sigames'e bildirilmiştir. Ne yazıkki biz ne kadar titiz davransakta karşı tarafta bazı sorunlar yaşanmakta. Bilgiler gönderildiğinde, Sigames tarafından derlenip oyuna aktarılmakta.

Türkiye ligleri araştırması için çok titiz davranan ekibimiz ne kadar uğraşsada bazı problemler yaşanmakta. CM4 03/04 de Daum'un asistan menajer olması veya Galatasaray deplasman formalarının yeşil gibi çıkması gibi daha da ekleyebileceğimiz bir çok hata ne yazıkki bizden kaynaklanmamakta.

Fakat seninde gözlemlediğin ve rahatsız olduğun noktalar için tekrar kontrollerimi yaparak elimizden geleni yapacağız.

Teşekkürler.

Cevap için teşekkürler.
FM 2006 için bilgiler gönderildi biliyorum ama o bilgiler 1-2 ay sonra tekrar güncellenmesi için geri gönderilmesi gerekiyor SI Games tarafından. Ben Süper Lig dört büyükler dışındaki takımlar ve A kategorisi takımları araştırabilirim. Hatta Vestel Manisaspor şimdiki durumundan çok farklı bi konumda. Hatta semi-professional.Ben Manisalı oldugum icin Manisaspor u da yapabilirm.Zaten İngiltere'de her klübü bi kişi araştırıyor. Bizim burda nasıl oluyor tam bilgim yok. Gerçekten Championship Manager 01-02 çok gerçekçiydi Türkiye Ligi için ama futbolcular hala o zamanki durumunda.