Quote Originally Posted by comandante
gökhan tasiye ettiğim kitabı okduğun için teşekkür ederim öncelikle...atatürkü büyük yazmışsın tamam ama atatürkün yanında türkeşi büyük yazman bence yanlış.tamam sizin saygı duyduğunuz bir adam ama bence yazmaman gerekirdi...chenin hayat felsefesine hayranım desem yeridir.ama bu komünist olduğum anlamına gelmez.komünizme ilgim yok mu?var.ama ilgim şunla kısıtlı okurum öğrenirim saygı duyarım...tekrar söylüyorum komünist değilim ben sosyalistim.nickim olan comandate aşkının dediği anlamdadır.che ile ösdeşleşen bir sıfat....

ocaklar konusuna gelince gökhancım kusura bakma ocakla alakası olanların yarısından fazlası boş.bence sen de bunu biliyorsun.ocakla alakası olanları ikiye ayırırım.1- ocağa takılanlar,2-ocağa gidenler...

1. gruptakiler ocağa gittim diyebilmek için gidenlerdir...kurt işareti yapmayı kafa tokuşturmayı adet olduğundan değil karizma için yaparlar...ocakta bulunmalarının bir diğer amacı ise tabiri caiz ise arka yapmaktır...çok rast geldim ocağı dökerim lan buraya diye kafa tutanlara...

2.gruptakilere bir lafım yok.GERÇEK milliyetçiye birşey demem...tabii ki çatıştığımız konular çok fazla,aynı düşündüğümüz konular da var ama saygı duyarım...
wallahi kominizm felsefesi kişiden kişiye değişir.bana göre olmaması gereken birşey.ama onu es geçelim.birde alparslan türkeşi büyük harfle yazmamalıydın demişssin ben eski mesajlarımda da dedim Alparslan Türkeş Türkiye için yapabileceği herşeyi yaptı.bu ülkeye kominizmi sokmadı asala terör örgütünü yok etti ve daha bir sürü şey o yüzden çoook büyük bir adamdı.böyle bir adamıda küçük harfle yazdırmamda yazmamda.
birde o iki maddeye de katılıyorum ikiside var.ama unutmayalımki arka yapmak için girenlerde olsa en az onlar kadar millietçi olduğu için girenlerde var...