1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: A Milli Takım kadrosu açıklandı

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by NOT_ALONE
    ergün sabunluk olmuş artık bir işi yaramaz onun yerine genç bi oyunaya verse iyi olmazma hem genç oyunucun önü açılır

bu fatih hocadan bir *bişey* olmaz!adam gitmiş hızları sıfır olan hakanı ve ergünü almıs!hala aklı cimbomda !yeter artık biz bıktık milli formada yaslı yaslı sabunluk yası bile gecmiş adamlar görmeyi fatih hoca bıkmadı!hakanın yerine vaya ergünün yerine hatta rüstünün yerine mükkemmel genc oyun cular var!onları alsın!bide milli kadro genclescekti bu mu genclik?fatih hoca bu gidisle bırak sabun dükkanı acmayı tras köpügü dükkanı acacak ben size söliyim!

edit:*bişey* in yerine baska bi kelime vardı ama site kurallarına uymamız lazım

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by stuns_cenk
    bu fatih hocadan bir *bişey* olmaz!adam gitmiş hızları sıfır olan hakanı ve ergünü almıs!hala aklı cimbomda !yeter artık biz bıktık milli formada yaslı yaslı sabunluk yası bile gecmiş adamlar görmeyi fatih hoca bıkmadı!hakanın yerine vaya ergünün yerine hatta rüstünün yerine mükkemmel genc oyun cular var!onları alsın!bide milli kadro genclescekti bu mu genclik?fatih hoca bu gidisle bırak sabun dükkanı acmayı tras köpügü dükkanı acacak ben size söliyim!

şu yaşlıların yerine oynayabilecek futbolcu kimmiş merak ettim doğrusu Ergün konusunda haklısın ama H.Şükür Türkiye'nin en büyük golcüsüdür
    Birde eğerki F.Terim takımcılık yapsaydı fenerden o kadar oyuncu biraz zor yer bulurdu

Quote Originally Posted by stuns_cenk

saçma....

Bak bakalım hangi milli takım kadronun tamamını gençleştiriyor..

Bana bir takım göster

Hoca bir yanlış yapınca Avrupa da böyle oluyor o da öyle yapsın dersiniz
    avrupa daki gibi yapınca da aman sabunlukları getirdi diyorsunuz ..

Yorum Yok

not: O *bişey* i almalı da s........
    (forum kurallarına uymalıyız gerisini boşverdim anlayan anlar)

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by C@RLosTeVeZ
    saçma....

Bak bakalım hangi milli takım kadronun tamamını gençleştiriyor..

Bana bir takım göster
    Hollanda milli takımı kadrosunu gençleştirmiş durumdaydı ve en azından dünya kupasına katıldı bilmem anladın mı?
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

yani ergün teber milli takıma seçilsin ergün penbe seçilmesin diyenlerin futbol bilgisinden şüphe ederim zaten sol bek olarak orhan ak oynayacak mecburen bide yanına ergünü almış belliki takımda tecrübeli birileri olsun diye ayağa kalktınız ergün niye alınıyor diye....milli takımda oynamak farklıdır herkes milli takımda oynayamaz bu ağırlığı taşıyabilecek oyuncuların başındada ergün,hakan,rüştü gelir artı koskoca alman milli takımında matheusun 38 yaşına kadar oynadığını herkes unutuyor....bide rüştüyle ilgili bişey yazıyım fenerbahçede rüştü oynadığı sürece ve volkan yedek beklediği sürece milli takımdada rüştü oynar.ne zamanki volkan fenerbahçede kaleye geçer o zaman volkan oynar zaten onların haricindede bi tek özden var oda milli takımda...bu kadar tepki gösterilmesi çok yanlış...

Quote Originally Posted by tosunpasa
    Hollanda milli takımı kadrosunu gençleştirmiş durumdaydı ve en azından dünya kupasına katıldı bilmem anladın mı?

kalede van der saar vardı,cocu oynuyodu onlarda aynı bizim şuan yaptığımız gibi gençlerin yanına tecrübeli bu formanın ağırlığını taşıyabilecek isimlere yer vermişlerdi yani doğru olanı...

Mesaj Yetkileri