Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 327 sonuç

Konu: [Türkçe FM 2006 v2.0] Teknik Sorunlar

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by invisible
    Arkadaşlar acil yardım
    Please insert the correct CD-Rom,select Ok and restart application yazıyor
    oyunu yükledim herşey tamam tekrar başlattık bilg ama olmuyor yardımmmmm

sana söle yardımcı olabilirim elindeki kopya cd belli orjinal cd almanı öneririm!
    alırsan sorun falan kalmaz

Quote Originally Posted by BaD BoY
    Korsanlarda olur böle

oyun %80 türkçe tamamı degil

v6.0.3 indir ve kur sorun ortadan kalkar
    zaten 6.0.3 dostuM... + çözüm sölediğin kadar basit olsaydi burada ne isim war

Exclamation fm.exe

ya ben şu türkçeyi yüklerken fm.exe'i bulamıyorum.her yere baktım bi türlü bulamadım.yardım ederseniz sevinirim.

Nesil
    2006

ya arkadasım masaüstündeki kısayolu kopyala sonra kısayola sağ tıkla ''hedef bul'' de sonra oraya yapıstır!sonrada ismini deiştir ''fm.exe''yap sonra bi dene bakalım oluyomu?

Quote Originally Posted by stuns_cenk
    kısayola sağ tıkla ''hedef bul'' de

arkadasım sağ tıkla ''özelikler'' de sonra ''hedef bul'' de sonrasını zaten söledim

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Vieri

kopya yazılımlarda bu tip hata alman normaldir. turksportal kopya yazılımlara karşı yardım etmez ve kurallarımızda kopya yazılımlar ile ilgili destek ve sorular sormak yasaktır

yardım etmezseniz etmeyin... para kolay kazanılıyor sanki... orjinal oyuna tonlarca paralar dökecek kadar enayi değilim... etmezsen de etme çokta umrumdaydı... ben yine eski haliyle oynarım... eski versionunda çalışıyordu ne güzel...

Fm Ninn Ensonn Surumunuu Nasil Indirebilirimm
    Yardimcii Olursanizz...

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

arkadaşlar selam,

runtime 430 hatası alıyorum ve türkçe fm 2006 bir türlü kuramıyorum yardımcı olurmusunuz teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

türkçenin kurulu yere gel oraya bak bi temp klasörü var mı die yoksa temp klasörü aç

arkadaşlar ben yamayı yüledim ayarlardan oyunun kurulu olduğu dosyayı seçtim başlamak için bastığımda dosya bulunamadı diyo rehberi 100 kere okudum ama olmuyo lütfen yardım edin

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by el bandido
    yardım etmezseniz etmeyin... para kolay kazanılıyor sanki... orjinal oyuna tonlarca paralar dökecek kadar enayi değilim... etmezsen de etme çokta umrumdaydı... ben yine eski haliyle oynarım... eski versionunda çalışıyordu ne güzel...
    Site kurallarımız ve illegal girişimlere tepkilerimiz belli, kanuna kitaba saygılıyız, bunu sorglamazsınız...

Bu şekilde bi yorum getiremezsin, getirirsen örnekte de görüldüğü gibi sitemizden hem Türkçe çalışmaları hemde diğer çalışmaları indiremez, teknik destek almazsınız...

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

12. Default

kısacası banlanırsın evde kendine çorap örersin hehehehe:

Exclamation bendede olmadı :-((

bende hata verince normal oyunu actım ama bende de turkce v2 olmadı ??

acaba soole yapsak olurmu once turkce v 1,0 ı kuralım sonra uzerıne turkcesını kuralım. belkı o zaman duzelır ?? olabılırmıkı ??

bı arkadasdada aynı sorun vardı cozmus galıba bı deneyelım !!!

oldu be

--------------------------------------------------------------------------------

ben yaptim arkadasim fm.exe dosyasini dosyanin uzerine tıklayip ozellilklerden arşiv yaptim oldu şans olesine deniodum

[QUOTE=BaD BoY]Arkadaslar hata dll dosyasının içinde zlib.dll dosyası yok ondan kaynaklanıo ben yaptım Türkçe v2[/QU
    OTE]

bad boy o zaman bırı su zlib.dll dosyasını foruma koysun bızde cekıp kopyalayalım oyuna diimi ??
    '' Hayat Karameladan daha tatlı bir şekerlemedir demişti üstad bana. Düşündümde; tadını aldıkça hep daha fazlasını isterken AZALDIĞINI unutmuşum ''

Default Skin & Türkçe Uyum Sorunu

forumlar baktım ama bunla ilgili bişey göremedim varda gözümden kaçtıysada şimdiden affola...

turksportal'ın v2 türkçe yamasını kullanıyorum. oyuna skin indirmediğim kendi orjinal metallic le oynadığım sürece oyun türkçe ama; skin indirdiğimde oyun direk yama olduğu halde ingilizceye dönüyorç 3 kere format zorunda kaldım bu sorun için. sebebi e olabilir bi yardım edebilirmisiniz arkadaşlar ...

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

[QUOTE=fokocaman]bende hata verince normal oyunu actım ama bende de turkce v2 olmadı ??

acaba soole yapsak olurmu once turkce v 1,0 ı kuralım sonra uzerıne turkcesını kuralım. belkı o zaman duzelır ?? olabılırmıkı ??

bı arkadasdada aynı sorun vardı cozmus galıba bı deneyelım !!!

oldu be

--------------------------------------------------------------------------------

ben yaptim arkadasim fm.exe dosyasini dosyanin uzerine tıklayip ozellilklerden arşiv yaptim oldu şans olesine deniodum

Quote Originally Posted by BaD BoY
    Arkadaslar hata dll dosyasının içinde zlib.dll dosyası yok ondan kaynaklanıo ben yaptım Türkçe v2[/QU
    OTE]

bad boy o zaman bırı su zlib.dll dosyasını foruma koysun bızde cekıp kopyalayalım oyuna diimi ??

ya arkadaslar olmuooooooo bu dil paketi rardan cıkarken hata erio bi yardım edin sabahtan beri ugrasıorum lutfen yardımmm

[email protected]

buyrun ekleyin halledelim lutfen aceleee

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Yeniden İndir İndiriken Hata olmuş

Thumbs up Bütün Gece Uğraşmama Değdi....

Arkadaşlar bütün gece uğraşmama değdi Nihayet yapabildim.. Bilgisayardan Fm ile ilgili herşeyi sildikten sonra bir daha yükledim. yeni yamayı yükledim 2.0.19 u yükledim. hata vermedi ama bu sefer uygulama dosyasını bulamadı . yaklasık 10 kere sil yükleden sonra sabaha karsı 06: 35 sularında belki sanstan aklıma volkan Barosun verdiği çözümlerde 4. sorun un çözümü olarak verdiği ve benim indirdiğim dosyayı çalıştırmak aklıma geldi. onu çalıştırdım bilgisayarıma yükledimki. Süprizz ... Sorun çözüldü.. Zibb.dll felan değil sorun .. son yamayı yani 2.0.19 u yükledikten sonra ayarlardan Corgram Files/Sports İnteractive/Futball Manager 2006 klasörünü seçip kaydedin ve pencereyi kapatın. 4. Sorudaki programı indirip çalıştırın. ve Türkçe Fm V2.0.19 Çalışacaktır. SOrunsuz. bende böyle çözüldü Sorun Umarım sizdede yarar.

bol bol fm li günler .....
    '' Hayat Karameladan daha tatlı bir şekerlemedir demişti üstad bana. Düşündümde; tadını aldıkça hep daha fazlasını isterken AZALDIĞINI unutmuşum ''

Beyler ben oyunu kurdum ama çalıştıramıyorum ***** hatası veriyo: ''please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application'' ve cd'nin içinde ***** dosyası yok. Nasıl halledebilirim bu sorunu?

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

korsanda olur böle seyler

Exclamation

Quote Originally Posted by alperdia
    Beyler ben oyunu kurdum ama çalıştıramıyorum ***** hatası veriyo: ''please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application'' ve cd'nin içinde ***** dosyası yok. Nasıl halledebilirim bu sorunu?

Orjinal Oyun Bul Al hemen Daha Çoook Uğraşırsın Arkadaşım...
    Çoookk Pahalı Değil Artık bazı Müzik&VCD Mağazalarında bulabilirsin.. 40 - 50 Ytl civarında Temin Edebilirsin. İstersen Sitedende rahatlıkla temin edebilirsin..

arkadaslar data editor tr ama normal oyun ing olduuu

Nesil
    2006
    Yer
    Trabzons

abi ben 429 no lu hatayı veriyo bilen warsa yardımcı olabilir mi

Quote Originally Posted by fokocaman
    Orjinal Oyun Bul Al hemen Daha Çoook Uğraşırsın Arkadaşım...
    Çoookk Pahalı Değil Artık bazı Müzik&VCD Mağazalarında bulabilirsin.. 40 - 50 Ytl civarında Temin Edebilirsin. İstersen Sitedende rahatlıkla temin edebilirsin..
    abi korsanla alakası yok benim oyunda öle ama benim 2. bilgisayar da çalıştırdım bu bilgisayar da 429 no lu hatayı veriyor

ya benım baska bı problemım var...her seyı kurdum ama ayarlardan fm.exe yi bulamıytorum normalde fm.exe dosyası C\program files\sports interactive dosyasının ıcınde ben ayarlardan oraya gelıyorum ama gormuyo napcam bı yardım edın bee

Quote Originally Posted by Re_china
    A serious error was encountered and the application will close. An eror file has been generated in:
    ERHMAN/C:/programfiles/Spaorts Interactive/Football Manager 2006

Ya bende bu hatayı veriyo.Türkçe yamadan oyunu çalıştırıyorumm.Yeni oyun diyorumm. yeni oyunu açarken bu hatayı veriyoo. normalde Türkçe yama 2.0 i yüklemden önce ingilizceydi ve böle hata vermiyodu. Bi el atar mısınız

bu sorunun aynısı bende de var site yetkilileri.. oyunda 6.0.3 de kurulu ama gene de çıkıyor. hatta dün gece bilgisayarı formatladım herşeyi baştan kurdum ama bu hata tekrar çıktı karşıma.. çözüm nedir nasıl halledebilrim.. yardım lütfen..

kardes resmini bulamadım ama oynarken ben galatassarayım denizliyimi ne 1-0 yendim orda aslanlar 1-0 mağlup oldu için çok üzgünler yazıyodu çok şaşırdım ama yendim 1-0 yani fiktürde de yendim diye gozukuyo ztn haberin başlığında gs yendi yazıyo haberin altında üzgünler yenildikleri için yazıyodu

eğer oyun orjinal deilse bu yamalar calışmazmı arkadaşlar.6.0.3 gibi türkçev2 vs. vs. yamalr calışmazmı ark,bilgi verirmisiniz...
    saygılar...

arkadaşlar bende "please insert the correct cd-rom muhabbeti yapio anlamadım nie yapio bilen varsa bi yol gösterse yaw.... saygılar....

A serious error was encountered and the application will close. An eror file has been generated in:

bu sorunun aynısı bende de var site yetkilileri.. oyunda 6.0.3 de kurulu ama gene de çıkıyor. hatta dün gece bilgisayarı formatladım herşeyi baştan kurdum ama bu hata tekrar çıktı karşıma.. çözüm nedir nasıl halledebilrim.. yardım lütfen..

Thumbs up

Quote Originally Posted by asabi_gogo

Arkadaşlar Volkan Baros un verdiği çözümler sayfasında 4. Sorundaki Linkten dosyayı mutlaka indirin sorununuzun çözümü o dosya ...
    son yamayı yani 2.0.19 u yükledikten sonra ayarlardan Corgram Files/Sports İnteractive/Futball Manager 2006 klasörünü seçip kaydedin ve pencereyi kapatın. 4. Sorudaki programı indirip çalıştırın. ve Türkçe Fm V2.0.19 Çalışacaktır. SOrunsuz. bende böyle çözüldü Sorun Umarım sizdede yarar.

bol bol fm li günler .....

Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri