benim bildiğim kadarıyla zaten Efsane Formalar da bjk-gs-fb-milli takım formaları var başka takımlar olamazOriginally Posted by yusuf41
benim bildiğim kadarıyla zaten Efsane Formalar da bjk-gs-fb-milli takım formaları var başka takımlar olamazOriginally Posted by yusuf41
benim de sorunum var 1-En son çıkan İngiltere Face Pack te Chelsea formaları görünmüyor Fenerbahcelinin yaptığı 2- Yükleyince oyun içinde olan formalar mesela Barcelona nın Real Madrid Formaları Duruyor Yeni yüklediğim formalar pek görünmüyor
benimde 2 sorum var.
1- A kategorisi 2006-2007 sezonu formaları ne zaman çıkacak? süper lig var ama A kategoriside olsa iyi olur yani. yaparsanız sevinirim.
2- A kategorisi formaları yok. dedim bari süper ligi yeni çıkan formalardan yapayım. A kategorisinide 3GT formalardan yapayım dedim ama ya ikiside fm'nin kendi forması oluyo yada ikiside 3GT oluyor. yani süper lig yeni formalar, A kategoriside 3GT formalar olmuyor. bunu nasıl halletçem. yardımcı olursanız iyi olur. teşekkürler
Use Skin Cache kapalı mı ??Originally Posted by yavuzselim_58
Tarık abi benim bi sorum var..
ben ii kötü face pack yapıyorm.bunların Turksportal.Net Dosyalar da yayınlanması mümkün mü ya da bunun için benim yapman gerekenler neler?
şimdiden teşekkürler..
GüzeL..
![]()
bana forma yapımını öğretirmisin [email protected]