1 ile 30 arası toplam 145 sonuç

Konu: Sorularınız

Hybrid View

Quote Originally Posted by yusuf41
    Dediğini Yaptım Ama Olmadı Sadece 3 Büyüklerin Efsane Formaları Oldu Diğer Takımların Formaları Eski Haline Döndü
    benim bildiğim kadarıyla zaten Efsane Formalar da bjk-gs-fb-milli takım formaları var başka takımlar olamaz

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

benim de sorunum var 1-En son çıkan İngiltere Face Pack te Chelsea formaları görünmüyor Fenerbahcelinin yaptığı 2- Yükleyince oyun içinde olan formalar mesela Barcelona nın Real Madrid Formaları Duruyor Yeni yüklediğim formalar pek görünmüyor

benimde 2 sorum var.

1- A kategorisi 2006-2007 sezonu formaları ne zaman çıkacak? süper lig var ama A kategoriside olsa iyi olur yani. yaparsanız sevinirim.

2- A kategorisi formaları yok. dedim bari süper ligi yeni çıkan formalardan yapayım. A kategorisinide 3GT formalardan yapayım dedim ama ya ikiside fm'nin kendi forması oluyo yada ikiside 3GT oluyor. yani süper lig yeni formalar, A kategoriside 3GT formalar olmuyor. bunu nasıl halletçem. yardımcı olursanız iyi olur. teşekkürler

Quote Originally Posted by yavuzselim_58
    benim de sorunum var 1-En son çıkan İngiltere Face Pack te Chelsea formaları görünmüyor Fenerbahcelinin yaptığı 2- Yükleyince oyun içinde olan formalar mesela Barcelona nın Real Madrid Formaları Duruyor Yeni yüklediğim formalar pek görünmüyor
    Use Skin Cache kapalı mı ??

Tarık abi benim bi sorum var..
    ben ii kötü face pack yapıyorm.bunların Turksportal.Net Dosyalar da yayınlanması mümkün mü ya da bunun için benim yapman gerekenler neler?
    şimdiden teşekkürler..

GüzeL..

bana forma yapımını öğretirmisin [email protected]

Mesaj Yetkileri