Sayfa 10 / 25 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 746 sonuç

Konu: Turksportal Galatasaray - Bordeaux Maçı (Turksportallı Aslanlar)

Mustafa ve Tolga belirsiz dediğin gibi.. Pankart olayında 10 kişi para verirse 10 milyonda yaptırırz.. Taksi olayını siz halledersiniz.. Esenlere 80 milyon tutsa kişi başı 20 milyon yapar.. Benim ulaşım sorunum çözüldü.. Direk stad, staddan eve..

stadtan ev nasıl oluyo olm

Quote Originally Posted by hurmet
    stadtan ev nasıl oluyo olm
    olur olur ben bulurum çözüm yolu

o stadtan ev yolu esenlerdende geçse

evet arkadaşlar maç için servis ayarlayalım diyoruz ama kimseden ses çoıkmıyo pankart diyoruz yine herkes sus pus gelcek arkadaşlar yorum yapın ona göre karar verelim ne yapacağımıza

beyler diyoruz ki.. herkes ortak bir bölge belirlersin.. evine yakın olanları servis olarak bırakırız.. böylece gidiş-dönüş rezilliği yaşamayız.. pankartı iptal edelim çünkü kimseden ses çıkmayacak.. sonuçta oraya birlikte olmak ve maç izlemek için gidiyoruz..

valla hep dedim benim ordan dönüşüm garanti olamayacaksa sokakta rezillik çekeceksem benim geliş yatar... en azından dönüş için servis ayarlayalım ya bi 10 ytl verin yani

10 kişi 10-15 milyon verse dönüşte kimse sorun yaşamadan evlerine en yakın noktalarda bırakılır.. en azından allahın dağında duracağına evine yakın bir bölgede durursunuz..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

herşeye varım millet servis diyorsanız ben ayarlarım servisi.pnkart olayına da okey ama kimse kesin değil daha.biletler çıktı mı yoksa sadce fiyatı mı açıklandı?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

hiç biriniz maça gitmedimi (Liv-Milan) O Maçta ne yapılıcaksa o yapılacak.Ne servisi allah aşkına gidiş-geliş bedavaki.Otobüsler var Topkapıda bırakıyor

Quote Originally Posted by comandante
    herşeye varım millet servis diyorsanız ben ayarlarım servisi.pnkart olayına da okey ama kimse kesin değil daha.biletler çıktı mı yoksa sadce fiyatı mı açıklandı?
    pankart olayında vazgeçelim bu böyle olmaz.. biletler yarın satışa çıkıyor herkes KAPALI ALT tarafına alıyor.. 30 YTL

Yücel servis olayı sana kaldı.. Çünkü bir tek dönüş için kullanacağız.. Servis biz maçtan çıktıktan sonra bizi stadın önünde beklemeli.. Birde bizim buradan getirirsek para isteyebilir.. Onun için stada yakın yerden ayarlarsak çok daha iyi olur

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut
    hiç biriniz maça gitmedimi (Liv-Milan) O Maçta ne yapılıcaksa o yapılacak.Ne servisi allah aşkına gidiş-geliş bedavaki.Otobüsler var Topkapıda bırakıyor
    Otobüsler kesin mi? Kimse bahsetmiyor otobüslerle ilgili..

taşkın kesin mi o servis işi beleş te 70bin kişi,ye 700 otobüs biraz zor be ayrıca esenlere falan nasıl gidilirki topkapıdan... pankart olayı bence yapılsın tabi herkes para vercekse

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

benim ayarlaıcağım adam yenibosna tarfından zaten o da pek yakın sayılmaz.fiyatı konuşim.bi de ortak 1 veya 2 nokta belirleyin beyler.tamam sadece gidişe.bi de adamı ikna etmek lazım o saatte çünkü çalışıyo erkenci...

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut
    Ben ve Sefa Aksaraydan otobüse binecez.Sefa sen işten erken gelme ihtimalin varmı?
    ben zaten saat 5 te çıkıyorum uygunsa 5 te gideriz uygun olmazsa erken çıkarım o kolay yani ..
    evet beyler pankart yapmayalım bence de sonuçta maçı izleyip tanışmak için geliyoruz, servis yaparsanız ben varım bana uyar yani ..

beraber olunucaksa maç bitmeden 5 dakka önce çıkılırsa otobüste yeri hallolur...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

eğer otobüs işi kesin diyrsanız servis yapılmaz.ama orda ortada kalmak da var beyler...benim için hiç sorun yok o konuda çok yakın evim.ama size sorun olur beyler...

bana servis olayıda pankart olayı da uyar beyler. Ama otobüs olmayacağını düşünmek bana saçma geliyor. orada binlerce insan KESİNNLİKLE mağdur edilemez. Bence %100 gidiş ve dönüşte servisler olacaktır...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Napalım bizde Galatasaray futbolcu otobüsüne bineriz

benim sorunum yok sizleri düşünüyorum ben bir şekilde hallettim..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ya otobüs tabii ki olur..esenlere direkt olur mu peki?ben pek anlamam da o işlerden...

Quote Originally Posted by ermoon
    benim sorunum yok sizleri düşünüyorum ben bir şekilde hallettim..
    söyle hele nasıl hallettin eray=)

valla otobüs olayını bi şekilde sizlerin öğrenmesi lazım biz ta burdan gelcez kalmayalım ortada orda valla kalırsam taksi paralarını sizden toplarım ona göre

bence 3 maçta 200 bin taraftar beklentisi varsa yönetimin otobüsleri de hazırlamış olmaları gerekir... ama tabi emin olmak gerek yine de..

Maçlarımızda 2005 yılındaki Milan-Liverpool finalindeki düzenlemelerin aynısı geçerli olacaktır.

liverpool-milan maçına giden arkadaşlar varsa bilir maçtan sonra servis olup olmadığını aynı uygulama varmış...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

yönetimin ne zaman beklentilerine göre haraket ettiği görülmüş ki mahoo?

bakın korsan taksi de ayarlayabilirim esenlere...

Quote Originally Posted by comandante
    ya otobüs tabii ki olur..esenlere direkt olur mu peki?ben pek anlamam da o işlerden...

söyle hele nasıl hallettin eray=)
    uA karşı sağolsun zar zor servislerinde yer ayırdı..

valla yücel ayarla ucuza bişey ama en geç yarın haber ver herhalde ona ben hızlıoğlu emre ve görkem bincez şöyle 4mü kişi başı 10 falan versek 40 ytl ye bağlansın işte

TOPBAŞ: ''ATATÜRK OLİMPİYAT STADI'NIN ULAŞIM SORUNU ARTIK YOK''-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, görüşmenin nedeni olarak Atatürk Olimpiyat Stadı'nın son durumunu taraftarlara tanıtmak olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

''Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi'nde grupta İstanbul'da oynayacağı 3 maçla ilgili, birlikte çalışmalarımızı yürütmek üzere bir dizi program yapmak için görüş alışverişinde bulunduk. Galatasarayımıza ve bizi yurt dışında temsil eden takımlara başarılar diliyoruz. Kopenhag'daki UEFA Kupası finalini o zaman yeni hapisten çıkmış olan Başbakanımızla birlikte izlemiş ve kupayı alırken gururlanmıştık. Yeni başarıları karşılama arzusu içindeyiz. Galatasaray'ın Atatürk Olimpiyat Stadı tercihi de bizi mutlu etti. Şu anda oranın ulaşım itibariyle her türlü problemini çözdük. Yerinde de basınımız vasıtasıyla halkımıza tanıtmak, hatırlatmak istiyoruz. Buraya gelmenin güç olmadığını, saatlerce trafiğin kilitlenmeyeceğini göstermek istiyoruz. Her bir maç, Şampiyonlar Ligi finali organizasyonuyla aynı şekilde gerçekleştirilecek. Galatasaray'a başarılar diliyorum. Atatürk Olimpiyat Stadı'nın büyük destanların yazıldığı yer olmasını ümit ediyoruz.'
    pek iç açıcı değil ama...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

servis işi için 8-9 olmalısınız ki uv-cuza gelsin.4 kişiyseniz korsan taksi ayarlıyim daha çabuk ve ucuz olur..50yi geçeceğini de sanmıyorum zaten...bi konuşim bu akşam...

konuş 4-5 kişi doluşuruz taksiye.. herkes kendi yolunu buluyo bizde böyle yapalım msnden haber et

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

5 kişi almayabilir.esenlere giden 4 kişi atlarsınız.ben akşam bi konuşur msnden de burdan da haber ederim...

tamamdır birimiz açıkta kalcak görkem galiba aksaraydaydı o taşkına takılır ben emre hızlıoğlu ve yeğeni eğer yeğen gelmezse bi kişi daha alırız

ama şu otobüs işinide öğrenin eğer topkapıya gidiyolarsa topkapıda metro yada esenlere ulaşım var mı

taksi olayından önce şu otobüsleri öğrenelim

Sayfa 10 / 25 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon

Mesaj Yetkileri