Sayfa 11 / 25 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 746 sonuç

Konu: Turksportal Galatasaray - Bordeaux Maçı (Turksportallı Aslanlar)

biletler kapalı alttan mı alıncak kapalı üst mü?

alt.............

Alttan alacağzı arkadaşlar.. Herşey hal olduğuna göre yarın biletleri alıyoruz Otobüs işi heralde olur yaw kimseyi bırakmazlar orada dimi?

Şampiyonlar Ligi - Liverpool - Milan maçı için yapılan organizasyon,

Otopark kapasitesi artırıldı
    Dev maç için stadın otopark alanın kapasitesi artırıldı. Mevcut bin 220 araçlık açık otopark ve 403 araç kapasiteli kapalı otoparka 10 bin araç kapasiteli otopark ilavesi yapılarak, toplam otopark kapasitesi 11 bin 220'ye çıkarıldı. Ayrıca 213 otobüs park yeri hazırlandı. Dev maç için İETT'nin 800 otobüs ile hizmet vereceği öğrenildi.

Şampiyonlar Ligi - Galatasaray - Bordeaux maçı için yapılan organizasyon,

"Her maç Şampiyonlar Ligi finali gibi olacak"

Bildiğiniz gibi Şampiyonlar Ligi müsabakaları, UEFA Kriterleri gereği İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacaktır. 2005 yılında Şampiyonlar Ligi Finali’ne ev sahipliği yapmış, İstanbul’un en görkemli spor kompleksi olan Atatürk Olimpiyat Stadyumu taraftarlarımızı ve takımları ağırlamaya hazırdır. Elindeki tüm imkanları seferber ederek, Atatürk Olimpiyat Stadyumu çevre düzenlemesini gerçekleştiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Kadir Topbaş’a, her türlü desteği veren İstanbul Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü’ne huzurlarınızda ben ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim. Maçlarımızda 2005 yılındaki Milan-Liverpool finalindeki düzenlemelerin aynısı geçerli olacaktır.
    bu durumdan sonra ulaşım sorunu çeken arkadaşlar bu sorunu çekmiyor artık.. o zaman artık ne diyoruz.. ?

son 8 GÜN - biletlerinizi yarın almayı unutmayın...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

dönüşle ilgili kesin bişeyler yapılmalı ben bayrampaşaya dönücem

metro olsa herşey çözülür

bayramapşa tarifina gelecek kim var söylesinde msn bi konuşlalım

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
    ben gaziosmanpaşada oturuyorum...dönüşü anlatıyım size içiniz rahat etsin...stadın hemen ordan otobüslere binicez yenibosna metro veya şirinevler metroda inicez metroyla esenlere burakla iboyu bırakırız bende kartaltepe durağında inicem sanırım veya bayrampaşa maltepe durağında emre1905 sen nerde oturuyosun?
    bende kartaltepe duruğında incem 5 dık soran evdeyim sonununda birini buldum senle bi konuşalım özelden

beyler hepimiz biletleri ayrı ayrı alıcağımızdan koltuk numaraları farklı olmayacak mı ..?
    öle olursa biz nasıl yan yana izliycez maçı ..?

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by SefaReis66
    beyler hepimiz biletleri ayrı ayrı alıcağımızdan koltuk numaraları farklı olmayacak mı ..?
    öle olursa biz nasıl yan yana izliycez maçı ..?
    kim takar koltuk nolarını herkez isteği yere oturur

Quote Originally Posted by emre1905
    kim takar koltuk nolarını herkez isteği yere oturur
    ASM de takmıyolar ama olimpiyatta ciddiye alıyolar .. (bkz.liverpool-milan maçı)

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

kapalı da sanmıyorum sorun olacağını numaralı da kıyamet kopar...ayrıca kapalıda önemsiyecek olsalar kapalı olmaz numaralı 2 olur=)=)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

ben 3 maçada gidiyom yaşasın. 60 YTL bilet alsaydım 2 maç şimdi 3 maç. Bir maç bedavaya gelmiş oldu

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

nerden aldın kombineyi abi?

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

gorkemyilmazkarasu nerden ulaşabilirim

Nesil
    2005
    Yer

GS Mega Store'da var.Yarın alacam

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut
    GS Mega Store'da var.Yarın alacam
    beyazıt mega store u mu diyosun taşkın ..?
    ya böle bi şey varsa biz de alalım dicem ama bi 20 kağıt daha bulmam lazım ..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

o dediğin nerde ya:s

Quote Originally Posted by comandante
    o dediğin nerde ya:s
    kapalıçarşının beyazıt kapısını arkana al soldan dükkanlara baka baka yürü yol zaten sola kıvrılıyo 10-15 dükkan sonra yaklaşık 50 mt mesafe hemen yanında sayılır yani kaplıçarşı beyazıt kapısının ..

Nesil
    2005
    Yer

beyazıt mega store u mu diyosun taşkın ..?
    ya böle bi şey varsa biz de alalım dicem ama bi 20 kağıt daha bulmam lazım ..
    Sefa gel yarın buluşalım Garın önünde istiklal caddesindeki Biletix var ya Ada kitap oradan alalım

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut
    Sefa gel yarın buluşalım Garın önünde istiklal caddesindeki Biletix var ya Ada kitap oradan alalım
    aga olur da dediğim gibi pederden en fazla 50 kağıt alabilirim 10 kağıdını yarın harcarım zaten bi 20 kağıtlık açık çıkıyo ..
    ama ben yine gelirim .. pederden bi 20 lik daha alabilirsem kombine alırız .. alamazsam sadece bu maça alırız ..
    saat kaçta akıcaz taksim e

Ben maçı canlı izliyicem ALLAH ın Iznıyle Şampıyonlar Ligine 3 puanla Başlıcaz...

Nesil
    2005
    Yer

aga olur da dediğim gibi pederden en fazla 50 kağıt alabilirim 10 kağıdını yarın harcarım zaten bi 20 kağıtlık açık çıkıyo ..
    ama ben yine gelirim .. pederden bi 20 lik daha alabilirsem kombine alırız .. alamazsam sadece bu maça alırız ..
    saat kaçta akıcaz taksim e
    profilimde msn yazıyor.istersen ekle cep no vereyim.İstersen buradan özel mesaj atayım cep noyu.

yol çözüldüyse bende yarın hem otobüs hem maç biletimi alıyorum cümleten hayırlı olsun

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ben de yarın bilet alıyorum oley...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

arkadaşlar ordan otobüs olmaması mümkün değil mutlaka otobüs koyucaklar dönüşümüzde rahat olur takmayın kafanızı

yarın bende kapalı alttan biletimi alıyorum o zaman hepimize hayırlı olsun

Quote Originally Posted by hurmet
    yol çözüldüyse bende yarın hem otobüs hem maç biletimi alıyorum cümleten hayırlı olsun
    ok Burak benim bileti almayı unutma

yeğen ne durumda geliyor mu ona göre

Nesil
    2005
    Yer

İnşallah kombine kalır he

hadin bakim aslanlarım sesiniz iyi çıksın..
    inletin stadı..
    sizleri televizyondan takipp edicem....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aloooo
    bana el sallayın stadda..hatta pankart istiyorum..DeDe'mize sevgilerle...Turksportallı torunların diye :

Nesil
    2005
    Yer

biletler satışa çıktı.Mega Store'adan kombine alana Şampiyonluk ALmanağı(20:45 bayrağı,340 sayfa dergi,70 dakikalık şampiyonluk cdsi ) hediye edilecek arkadaşlar.Bende var ama yinede mega store'adan alabilirim

14:00 biletler geliyor!!! numara olayı sakatlık çıkarmaz inşallah

Biletixde konulmuş maç.. Saat 14:00'da cevahirden alıyorum biiletimi.. bundan 1 veya 2 sayfa öncesinde otobüs sorununun çözüldüğünü yazdım.. tam tamına 800 iett otobüsü hizmetimizde olacakmış.. hiç bir sorun kalmadı.. GDİYORUZ GİDİYORUZ!

Sayfa 11 / 25 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon

Mesaj Yetkileri