biletler kapalı alttan mı alıncak kapalı üst mü?
biletler kapalı alttan mı alıncak kapalı üst mü?
alt.............
Alttan alacağzı arkadaşlar.. Herşey hal olduğuna göre yarın biletleri alıyoruzOtobüs işi heralde olur yaw kimseyi bırakmazlar orada dimi?
Şampiyonlar Ligi - Liverpool - Milan maçı için yapılan organizasyon,
Otopark kapasitesi artırıldı
Dev maç için stadın otopark alanın kapasitesi artırıldı. Mevcut bin 220 araçlık açık otopark ve 403 araç kapasiteli kapalı otoparka 10 bin araç kapasiteli otopark ilavesi yapılarak, toplam otopark kapasitesi 11 bin 220'ye çıkarıldı. Ayrıca 213 otobüs park yeri hazırlandı. Dev maç için İETT'nin 800 otobüs ile hizmet vereceği öğrenildi.
Şampiyonlar Ligi - Galatasaray - Bordeaux maçı için yapılan organizasyon,
bu durumdan sonra ulaşım sorunu çeken arkadaşlar bu sorunu çekmiyor artık.. o zaman artık ne diyoruz.. ?"Her maç Şampiyonlar Ligi finali gibi olacak"
Bildiğiniz gibi Şampiyonlar Ligi müsabakaları, UEFA Kriterleri gereği İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacaktır. 2005 yılında Şampiyonlar Ligi Finali’ne ev sahipliği yapmış, İstanbul’un en görkemli spor kompleksi olan Atatürk Olimpiyat Stadyumu taraftarlarımızı ve takımları ağırlamaya hazırdır. Elindeki tüm imkanları seferber ederek, Atatürk Olimpiyat Stadyumu çevre düzenlemesini gerçekleştiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Kadir Topbaş’a, her türlü desteği veren İstanbul Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü’ne huzurlarınızda ben ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim. Maçlarımızda 2005 yılındaki Milan-Liverpool finalindeki düzenlemelerin aynısı geçerli olacaktır.
son 8 GÜN - biletlerinizi yarın almayı unutmayın...
dönüşle ilgili kesin bişeyler yapılmalı ben bayrampaşaya dönücem
metro olsa herşey çözülür
bayramapşa tarifina gelecek kim var söylesinde msn bi konuşlalım
bende kartaltepe duruğında incem 5 dık soran evdeyim sonununda birini buldum senle bi konuşalım özeldenOriginally Posted by gorkemyilmazkarasu
beyler hepimiz biletleri ayrı ayrı alıcağımızdan koltuk numaraları farklı olmayacak mı ..?
öle olursa biz nasıl yan yana izliycez maçı ..?
kim takar koltuk nolarını herkez isteği yere otururOriginally Posted by SefaReis66
ASM de takmıyolar ama olimpiyatta ciddiye alıyolar .. (bkz.liverpool-milan maçı)Originally Posted by emre1905
kapalı da sanmıyorum sorun olacağını numaralı da kıyamet kopar...ayrıca kapalıda önemsiyecek olsalar kapalı olmaz numaralı 2 olur=)=)
ben 3 maçada gidiyom yaşasın. 60 YTL bilet alsaydım 2 maç şimdi 3 maç. Bir maç bedavaya gelmiş oldu![]()
nerden aldın kombineyi abi?
gorkemyilmazkarasu nerden ulaşabilirim
GS Mega Store'da var.Yarın alacam![]()
beyazıt mega store u mu diyosun taşkın ..?Originally Posted by TaşkınMahmut
ya böle bi şey varsa biz de alalım dicem ama bi 20 kağıt daha bulmam lazım ..
o dediğin nerde ya:s
kapalıçarşının beyazıt kapısını arkana al soldan dükkanlara baka baka yürü yol zaten sola kıvrılıyo 10-15 dükkan sonra yaklaşık 50 mt mesafe hemen yanında sayılır yani kaplıçarşı beyazıt kapısının ..Originally Posted by comandante
Sefa gel yarın buluşalım Garın önünde istiklal caddesindeki Biletix var ya Ada kitap oradan alalımOriginally Posted by SefaReis66
![]()
aga olur da dediğim gibi pederden en fazla 50 kağıt alabilirim 10 kağıdını yarın harcarım zaten bi 20 kağıtlık açık çıkıyo ..Originally Posted by TaşkınMahmut
ama ben yine gelirim .. pederden bi 20 lik daha alabilirsem kombine alırız .. alamazsam sadece bu maça alırız ..
saat kaçta akıcaz taksim e![]()
Ben maçı canlı izliyicem ALLAH ın Iznıyle Şampıyonlar Ligine 3 puanla Başlıcaz...
profilimde msn yazıyor.istersen ekle cep no vereyim.İstersen buradan özel mesaj atayım cep noyu.Originally Posted by SefaReis66
yol çözüldüyse bende yarın hem otobüs hem maç biletimi alıyorum cümleten hayırlı olsun![]()
ben de yarın bilet alıyorum oley...
arkadaşlar ordan otobüs olmaması mümkün değil mutlaka otobüs koyucaklar dönüşümüzde rahat olur takmayın kafanızı
yarın bende kapalı alttan biletimi alıyorum o zaman hepimize hayırlı olsun![]()
ok Burak benim bileti almayı unutmaOriginally Posted by hurmet
![]()
yeğen ne durumda geliyor mu ona göre![]()
İnşallah kombine kalır he![]()
hadin bakim aslanlarım sesiniz iyi çıksın..
inletin stadı..
sizleri televizyondan takipp edicem....
aloooo
bana el sallayın stadda..hatta pankart istiyorum..DeDe'mize sevgilerle...Turksportallı torunların diye:
biletler satışa çıktı.Mega Store'adan kombine alana Şampiyonluk ALmanağı(20:45 bayrağı,340 sayfa dergi,70 dakikalık şampiyonluk cdsi ) hediye edilecek arkadaşlar.Bende var ama yinede mega store'adan alabilirim![]()
14:00 biletler geliyor!!!numara olayı sakatlık çıkarmaz inşallah
![]()
Biletixde konulmuş maç.. Saat 14:00'da cevahirden alıyorum biiletimi.. bundan 1 veya 2 sayfa öncesinde otobüs sorununun çözüldüğünü yazdım.. tam tamına 800 iett otobüsü hizmetimizde olacakmış.. hiç bir sorun kalmadı.. GDİYORUZ GİDİYORUZ!![]()