-
öncelikle mademki Asker ocağı yatma yeri değilse önce kendi çocuklarını İzmir Poligon'da askerlik yaptıracaklarına Doğuya göndersinler bizim gibi onlarda yatmasın..
ben -35 derecede aslkerlik yaparken,benim aslan gibi vatan evlatraım lübnan'a israil pisliğini temizlemeye giderken,benim koç gibi yiğitlerim lanet bir terör davasına şahadet şurubunu içerken kendi çocuklarını izmirde, izciliğin bile daha zor olduğu yerlerde asskerlik yaptırmasını biliyorlar..O zaman asker ocağı yatmalık yer oluyor nasıl oluyorsa..yada başkalarının evlatlarını ateşe atması daha kolay geliyor bazılarına..şu adamı hiç sevmiyordum.ama kırıntı kadar bir saygım vardı onu da terkediyorum..
TAYYİP EFENDİ..bu ülkenin her evladı asker doğar..vatan için ölmek benim atalarımın kanında sicim sicim işlenmiş olduğu gibi benimde kanıma işlidir..askerliğin ölümün bir adım gerisi olduğunu senin amerikada okuyan evlatlarından..bakanlarının Türkiyenin tatil yerlerinde askerlik yapan çocuklarından da daha iyi biliriz..
Bu vatanı için ölünmesi gerekirse sen hiç üzülme senin evlatlarına sıra bırakmayız..bizde ana kuzusuyuz..Şehit düşenlerde ana kuzsuysu..aynen sizinkiler gibi..
daha çok şey sölerdim ama..onun seviyesine inmem lazım..
ey bu vatan için şehid olan kardeşlerim..Ey dünyadaki en güzel şerbeti içen kardeşlerim..bu terbiyesizin adına hepinizden özür diliyorum..
rahat uyuyun sizin gibi bu vatana canını vermeye hazır olanlar bitmedi daha..
HEPİNİZİN RUHU ŞÂD OLSUN...
Özür dilerim; özür dilerim..bin kere özür dilerim
Mesaj Yetkileri