beyler bugün saat 18:15 te bordo nun maçı var kanal a da canlı ben izleyemicem bari siz izleyin![]()
beyler bugün saat 18:15 te bordo nun maçı var kanal a da canlı ben izleyemicem bari siz izleyin![]()
stadda satmazlar mı? yücelcimbanada canım 1 adana 1 ice tea limon eğer stadda varsa beni salla
beyler benim program değiştisaat 1'de stadda olacağım.. erkenden girip süsleyecekmişiz.. bilgilerinize
neyi süslüyoz ya![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ben uA karşı ile geliyorum maça.. saat 1 gibi stadda olacakmışız.. stadda çalışmalar var
he biliyorum kalışmayı benim abimde ua karşının üst kişilerindenOriginally Posted by ermoon
ama abim bilet bulamadı ben buldum kıskanıyo şimdi![]()
aslında bendemi gelsem yardım etmeye![]()
izin verirler ordakiler tanıyo beni
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
iyi eray bizi beklersiniz biz 17:30da gelcez![]()
bekleriz artıkOriginally Posted by hurmet
siz yemeği yer içeri gelirsiniz artık
biraz erken girersiniz olursa eğer bomboşken stad resim çekeriz.
şöyle bi durum var ama biz mustafa taşkın la falan buluşucaz dışarda 8 gibi falan gireriz anca
bizde orda olacağız salı akşamı arkadaşlar hep beraber hep destek tam destek
SARI KIRMIZI ŞAMPİYON CİMBOM
saat 15.29 itibrayle kuzey açık tribün biletleride bitmiştir hayırlı olsun
Burak beni aşağa alacaz unutma![]()
alacaz alacaz.. bu arada şimdi mega storedan geliyorum..
maşallah tıklım tıklım herkes yeni eşyaları, formaları alıyor.. herkeste bi koşturmaca vardıbiletleri sordum çok az kalmış neredeyse bitmek üzereydi.. bende gs forması ile hedef 17, şapka ve mouse pad aldım
bu arada beyler.. olimpiyat stadı çok soğuk bi bölge hele akşam ne olursa olsun buz gibi olur. sadece kısa kol forma ile gelmeyin üstünüze birşeyler alın donarız valla.
yok yazın bişey olmaz.Ben 02/03 de Olympiakos açılış maçına gittim rüzgarlıksız (İçeriye rüzgar girmesin diye yapılan dalga var ya o işte) olmasına rağmen iyidi hava.
hmm.. olsun ben genede alimde ince bişiOriginally Posted by TaşkınMahmut
![]()
burak-1 adana 1 kola
ibrahim-1 adana 1 kola
taşkın-siparişi alalım=) ama bak 5.30 da statta ol yoksa çöpe gider dürüm soğur yani..ayy canım çekti ya...
lan ben de mi erken gidip süslemeye yardım etsem?yoksa sıkılırmıyım ya...
seni sokmazlar büyük bi ihtimalle çünkü sadece görevliler giriyo stada önce (galiba)Originally Posted by comandante
HAZIRMIYIZ ARKADAŞLAR?
SADECE NUMARALI ORTA SATILIYOR.. STAD FULL ÇEKECEK.. O GECE UNUTMAYACAĞIMIZ BİR GECE OLACAK. 10.DEFA ŞL'YE KATILIYORUZ.. TÜRKİYE, GALATASARAY DİYE İNLEYECEK..
TURKSPORTAL OLARAK HAZIR MIYIZ? DUYAMIYORUM? HAZIR MIYIZ![]()
hazırıııııııııııııııııız
Are youuuu readdyyyyyyyyyyyyyy
yeeeeeaaaaaaaaahhhhh hazırıııızzzzzz
hadi beylerrrr
SAAARRRRRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
1905. mesajım gidiyo aamaaa,,,
KIRMIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
şampiyoooooooooooooooooon
cimbommmmmmmmmmmmmm
En BÜyÜkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
cimbommmmmmmmmmmmmmm oley oley oley şampiyon cimbombom
Hazırız, hazırız belli
Bu arada Sohbet Alanında, Cafe ve Gece Kuşlarından sonra en çok ilgi gören 3.konu hayırlı olsun![]()
ooooooooooooooooooooooooooo Arda Turan oleyyyyyyyyyyyyyyy Arda Turay oley Arda Turan oley Arda Turan oleyyyyyyyyyyyyyyyyy oooo![]()
fotosunu çekseydin ben çektim kendi 1905 inci mesajımın fotosunuOriginally Posted by ermoon
![]()
çekmezmiyim hiççOriginally Posted by Nedvedmania
son 3 gün !
tribünler birbiriyle ilteişim halinde olursa çok iyi ses çıkar inş karışmaz tezhuratlar
Numaralı zaten genelde susar, Açık'da bi susuyo, bi bağrıyor.. Kapalı herkesi ayağa kaldıracaktırOriginally Posted by emre1905
![]()
ee bizim pankart işi ne oldu yalanmı oldu