kimseden ses çıkmadı ki.. zamanında çok bağardım ama.. 110 milyona mis gibi yaptıracaktık. 10 kişyiz kişi başına 10-11 milyon düşecekti.. neyse artık geçti bu satten sonra.. belki ufak bişi karton alırım büyük ona yaparım diye düşünüyorum ama zor
kimseden ses çıkmadı ki.. zamanında çok bağardım ama.. 110 milyona mis gibi yaptıracaktık. 10 kişyiz kişi başına 10-11 milyon düşecekti.. neyse artık geçti bu satten sonra.. belki ufak bişi karton alırım büyük ona yaparım diye düşünüyorum ama zor
Ben gelemiyorum maça.Benim için de tezahürat yaparsınız artık.![]()
ermoon sen kartona martona yap bişi sonra onu hani gösteri yapılıcakya birine verirsin oda üstte ua karşının yanına asar ve o gösteride foto çekilicek yani kesin bizim pankartda gözükür![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
zaten ua ile konuştuk bunu pankart yaptırsaydık yanlarına asacaktık ama nerde..Originally Posted by Nedvedmania
yav bari git kırtasiyeciden bi karton alona yaz turksportal net diye kaldırırız maçda
![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kayseri maçında verdikleri Burası Samiyen yazılı yazıyı getirecem![]()
bordo nun maçını izleyen var mı?
hiç istek kalmadı bende salı günkü maç için
beyler hazırız 12 eylül günü istanbulu sallayacağız
yücel bende istiyorumOriginally Posted by comandante
1 urfa dürüm 1 cola zaten buraklarla beraber gelicez
![]()
bordo hangi ülkenin takımıydı
fransız takımı
bordo 3-2 nice yi yendi
Jean-Claude Darcheville 43' (bordo)
Silva Wendell 45'
Jean-Claude Darcheville 64' (bordo)
Cedric Varrault 29'
Ederson 78' (bordo penaltı)
Jean-Claude Darcheville en iyi oyuncuları galiba
liverpool yenilmiiiiş
evertona 3-0 yenilmiş liverpool
evet liverpool un yenildiğini haberlerde okudum.
başta bendede kalmadı ama o maçı kazanmak için bizlerin desteğine ihtiyaçları var. Onun için 70.000 TEK YÜREK olmalıyız...Originally Posted by emre1905
İstek fln kalmadı nasıl söz arkadaşlar? Bu takımı biz kurduk, Ali Sami Yen Galatasaray taraftarı kurdu.. Biz bu takıma destek vermezsek, sahip çıkmazsak, onları yalnız bırakırsak bu işleri kim üstlenecek.. Yenilsekte, yensekte, tonlarca eleştireye mahkum kalsakta ölene kadar Galatasaray.. O gece öylesine bir hava olacakki kimse inanamayacak.. Cehennemi ayaklarında hissedecekler..
arkadaşlar 70.000 yürek niye onu anlamadım?
bizim yüreklere ihtiyacınız yokmu?
tek yürek,tek bileğiz merak etmeyin.
stadda onlara Cehennem havası verecek yürek 70.000 tabii kiOriginally Posted by şampiyon
ama siz TV başında ki milyonların da yürewkleri bizimle olacak mutlaka
kusura bakma sizi unutmuşum
![]()
neyse bi daha unutma bizi o zaman
avrupada GS'ye herzaman güvenir ve can-ı gönülden desteklerim.ve başaracaklarından eminim.
4 adana 4 kola 1 urfa 1 ayran...sipariş veremyen?beyler daha güzel bi fikrim var ya.bu dürüm yaptırcaım yer pek iyi yapamıyo...lahmacuna ne dersiniz?şark sofrası var kral lahmacun yapar.3er tane yeriz...
benim için farketmez yücel...Originally Posted by comandante
benim içinde farketmez ama bana 3 tane fazla gelir 2 tane al bana acısız olsun![]()
son 3 gün artık
maça gelmem belirsiz ama %70 gelicem
oke...
ibrahim-> 3 acılı , 1 kola
görkem->2 acısız, 1 kola
yücel -> 3 acılı, 2 ayran
taşkın -> ?
burak -> ?
beyler içecekleri salladım.ne olduğunu ve miktarını söylersiniz...
2 acılı 1 kola
ibrahim-> 3 acılı , 1 kola
görkem->2 acısız, 1 kola
yücel -> 3 acılı, 2 ayran
taşkın -> ?
burak -> 2 acılı, 1 kola
taşkın bi sen kaldın kardeş=)
eğer gelirsem benimle birlikte manevi abim olarak gördüğüm bi abim daha gelecek bu siteye üye değil onu da üye ya***am
adı - ibrahim
bende - emre
Arkadaşlar kaldı 2 günYarın çok uyuyacam çabuk geçsin günler
O 38-40 sayfa boyunca konuştuk ve maç geldi sonunda.. Hepimiz hazırız..
Bu arada Yücel bak içeride birşeyler satıyolar dimi aç kalmiyim sonra istemedim senden bişi![]()
byeler ben maça kadar internete giremicem maçda görüşürüz nedved yazılı gs formamla gelicem ermoon senle telefonlaşırız kadi hoşçakalın sizi özlücem:'(
![]()
ben sölemiştim yücel 1 adana 1 330ml pepsi![]()
Salı gününden itibarende ben yokum artık bu saatten sonra konuyada yazan olmaz stadda görüşmek üzere.. ben dışarı çıkmaya çalışırım ama zor olur artık stadda görüşecez.. bu arada benim fotoğraf makinesi işi yattı siz getirebilirseniz iyi olur.. kalın sağlıcakla..