Quote Originally Posted by leave_992
Abicim lütfen(!) MHP ye laf etme.(ismini bilmiorum ondan abi dedim)AKP ne meyvesi verdi...hazır meyveleride çürüttü...Ülkeyi satmak peşinde böle giderse akp...TÜPRAŞ ı bile özelleştirdi..bunlar senin aklında soru işareti yaratmıomu....
AKP nin bize çok iyi die verdiği meyveler nedense hep çürüktü...En azından MHP başta olsaydı ülkenin kaynakları satılmazdı...Tayyip Erdopan yakında TBMM yi bile satıcak...Resmen Avrupa'nın yalakası durumuna geldik RTE ile.
Ayrıca sen konuyu nerden nereye getirdin abi....ne yapmak istiyosun anlaşlır deil....

abi hiziloglu haklı neden partileri karıştırıyosun ki?
gökhanın samimiyetine inanmadığım ve sürekli AKP'yi kötülemek amacıyla bu tip konular açtığının amacın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğunu bildiğim için böyle yazıyorum.Ayrıca orada MHP'yi eleştirmedim dikkat edersen kulllanılmak istendiğini ve şu günlrde özellikle kışkırtılarak tabanı birbirine yakın iki partinin birbirine düşürülmek istendiğini anlatmaya çalıştım.anlamadıysan bunu sorabilirdin.ayrıca herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil,sevdiğin lidere laf edilmesini istemiyorsan,sevdiğin partiye laf edilmesini istemiyorsan,aynı şeyleri başkalarınında istemeyeceğini bilmelisin.