maça az kaldıyarında çabucak geçer. bende bugün aldım kamil koç biletlerimi zaten...
maça az kaldıyarında çabucak geçer. bende bugün aldım kamil koç biletlerimi zaten...
Galatasaraylı!!Salı günü Olimpiyatı cehenneme çevirmek için Sarı-Kırmızı ol.Mavi,yesil,beyaz,siyah giyme.Üzerinde sanlı renklerimizi taşı.Renklerine sahip çık.Tüm dünyaya Sarı-Kırmızının asaletini haykır.Bu Mesajı Listendeki Tüm Galatasaraylılara İlet.Herşey Galatasaray İçin !!
sakın başka renk giymeyin herkes sarı veya kırmızı giysin yada sarı-kırmızı
kotum hariç her tarafım sarı kırmızı olacak![]()
Benim heryerim kırmızı olacak.Doğuştan Galatasaraylı reklamı vardı ya onuda sarı kırımızı yapacam![]()
öhö öhö o kadar da aşırıya kaçma yawOriginally Posted by TaşkınMahmut
![]()
arkadaşlar ben aldım bilet Numaralı Tribünden ama başka arkadaşlarla gelicem
maç günü hava nasıl olcak formaları giysek nasıl olur
http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin...spx?secimNo=40
hava kapalı bulutlu 19-23 santigrad derece olacak...
üstünüze hırka,mont gibi kalın bişey alın orası aşırı soğuk oluyor ve felaket esiyor...
ok alırızOriginally Posted by gorkemyilmazkarasu
altta da Gs formasıyla geliriz...
gelemiyorum
Bilet ayarlamıştım ama alamamış adam![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
eray satıyolardır kesin ya...
taşkın dürüm işi olmuyo lahmacun yiycez...
beyler bol bol resim çekin kameralara çıkmak içinde herşeyi yapın![]()
Tmam baba bizde 6 tane yerizOriginally Posted by comandante
şaka şaka 2 tane yerim baba
![]()
biletler az kalmış gideceğim adamdanda ses yok![]()
ya beyler fırtına kopuyomuş istanbulda yarın yandık böyle olursa
Evet doğru. Acayip rüzgarlı hava. Dünden beri. Ondan dolayı siz kalın bişeylerde alın yanınıza. Ne olur ne olmazOriginally Posted by hurmet
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
bişi olmaz gerçi orası bayağı rüzgar alan biyer ama sorun çıkmaz hava düzelecek diye duydum...
meteorolojinin sitesinden baktım yarın çok bulutlu 24 diyor umarım düzelir taa burdan geliyoz bide yıkanmayalım![]()
taşkın acılı acısız?içecek?
hava berbat berbat...kabanla gitcez galiba...zaten ora da sağlam rüzgar alıyo...oooof of..
ooooo yücel abi ahiret soruları gibi heeAbi Acılı olsun 330ml Pepsi ok
Ayrıca hava düzeldi sirkecide
bir şarkı vardı
(hatta 2)
Yağmurlarda Çamurlarda Esirin Olduuk...
--------------------------------
Beraber Islandık Yağan Yağmurda...
ben mont getirmicem bi kapşonlu hırka var onu alırım kapalıda oturcazbişi olmaz umarım
Beyler yanınıza kesin mont tarzı, yağmurluk alın. Hava 2 gündür Etiler civarında çok kötü.. Ben yarın formanın içine kırmızı t-shirt hava kötü olursa yağmurluk giyecem.. ne olur ne olmaz
eray tel numaranı yolla!!
benimki 0536 821 05 79 söyleyelim herkes görsün![]()
beyler ben maça gelemiyorum. izin olduğum gün şampiyonlar ligi toplantısı yapılmış ve kimin nerede olacağı dağıtılmış. ben spor servisine tıkılı kalmışım. ama liverpool maçında 5 aralıkta oradayım. o zaman birşeyler ayarlarsanız görüşme imkanımız olabilir.
ee bizi kim çekecek![]()
hadi ya neyse artık başka zaman... görkem saat 16:30da otogarda ol kamil koç un izmir otobüsü ona göre zaten gs formalı görürsün beni ve hızlıoğlunu![]()
zaten ben gitseydim maça sabri abinin yanında olacaktım. yayın arabasında değil. yani sizi seviyoruz star ailesi yazılı bi pankart lazım tıss lamak lazım.Originally Posted by TaşkınMahmut