Quote Originally Posted by şampiyon
burak fethullah güleni bende sevmem ama,burada forum kurallarını iyi bilmesi gerekenlerden biride sensin.uyarmak bana düşmez.kişi ve kurumlar hakkında hakaret,aşağılama,küçük düşürücü mesajlar site kurallarına aykırı bildiğim kadarıyla.
ayrıca onu yurt dışına çıkaranda ecevitten başkası değildir,bu adamın bağlantıları,iliişkileri gerçekten muamma.sana göre öyle bana görede türkiyede solun ve devletin en önemli adamlarından biri,bende bu yüzden sevmiyorum.
forum kurallarına aykırı bir şey demedim apo vatan hainidir bana göre bu admada vatan hainidir apo için diceklerimin aynısı bunun içinde geçerlidir.. vatan haini olana vatan haini demek suç değildir

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
Terörist cok agır bir kavramdır biraz daha dikkat
neye biraz daha dikkat... terörist demek dağa çıkmış eli silahlı adam demek değildir terörist ülkeyi bölmeye çalışan ve ilerlemesini engellleyen şahsiyetler teröristtir