Quote Originally Posted by CaPTaiN10
Sekopej kolejlerde hiçbir ögrenci etkilenmiyor etkilenmezde cünkü zaten okulda gecirdigin zaman 6 saat,6 saate hem ders sokacaklar hem seni etkilemeye calısacaklar cok zor ayrıca dedigim gibi zorla namaz kıldırtma kur-an okutma kolejlerinde yok yurtlarını bilemem hiç gitmedim.Ama bu okulların normal devlet liselerinden tek farkı daha iyi egitim sartları
Dedim koleji bilmiyorum. Yukarda da yazdım politikalarını mutlaka bir yerde öğrencilerine bir yardımları dokunuyor. Mesela senin dediğin gibi iyi eğitim. En iyi hocaları getiriyorlar sen iyi bir üniversiteye gidip iyi bir meslek sahibi olduğunda diyorsun ki orada aldığım eğitimden. Ona şükrediyorsun, iyi ki onun okullarına gitmişim diyorsun. Ve onun yanlışlarını göremiyorsun böyle olunca. Bu da bir nevi beyin yıkamadır. Yaptığı iyi eğitim iyiliğinden sonra seni de kendi görüşüne çekmiş oluyor, yanlışlarını görmüyor ya da görmek istemiyorsun. Önceden de yazdığım gibi bu bir politika ve çok güzel işliyor.

Ben onların kolejinde okuyan, uzun süre yurtlarında kalan birinden onun aleyhinde bir söz duyacağımı sanmıyorum. Eğer söylüyorsa yanlışlık kendisindedir. Ve orada bulunanlardan da değişmelerini beklemiyorum, çünkü değişemezler...

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
Beni diger arkadasla karıstırdın hastalıgı veya amerikada olmasıyla ilgili birsey yazmadım
Atatürk te beni Türk hekimlerine emanet edin diyor fakat sonradan yabancı doktorların tedavi etmesine izin veriyor

O zaman özür dilerim ama bir yerde geçmişti bu konu ve biz hastalığının tam olarak ne olduğunu öğrenememiştik. Bari sen biliyorsan söyle...