1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: PNG Formatında resim koymayın!

Hybrid View

Quote Originally Posted by WishbonE
    Limitli ile ne alakası var? Sonuçta o resmi kaydetmiyoruz, bişey yapmıyoruz.. :S
    internette gezinirken, girdigin bütün sayfalar en ince ayrintisina kadar sanal trafik olarak sayiliyor... bu da limitten kesiliyor...
    yani interneti sinirli olan birisi (mesela aylik 1 GB trafik hakki olan) günde ortalama 1-2 saat interneti acik tutarsa, bu 1 GB ona 1 ay yetmeyebilir...
    bu derdi az cekmedim
    deneyim konusuyo

Quote Originally Posted by Sileman
    internette gezinirken, girdigin bütün sayfalar en ince ayrintisina kadar sanal trafik olarak sayiliyor... bu da limitten kesiliyor...
    yani interneti sinirli olan birisi (mesela aylik 1 GB trafik hakki olan) günde ortalama 1-2 saat interneti acik tutarsa, bu 1 GB ona 1 ay yetmeyebilir...
    bu derdi az cekmedim
    deneyim konusuyo
    +1 kesinlikle katılıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sileman
    bu derdi az cekmedim
    deneyim konusuyo
    Valla benim ne 1-2 saati; 15 saat açık ama böyle bir olaydan hiç başım yanmadı.

Mesaj Yetkileri