ben de evde bişi yiyip çıkarım galiba=)
beyler lahmacunları alıyorum öle bişiler atıştırırım falan yok=)
ben de evde bişi yiyip çıkarım galiba=)
beyler lahmacunları alıyorum öle bişiler atıştırırım falan yok=)
abi bence hiç maca gitmeyin sizin amacınız piknik hazır boş arazi varken direk ormana dalın![]()
arkadaslar mac hangi kanalda
slm arkadaslar
yahu su galatasaray macini kim verecek
cildirmak üzereyim
lütfen birisi bana bir olumlu bi cevap versin....![]()
yaw beyler şampiyonlar ligini hangi kanal veriyo allahaşkına. siz cl nin trt1 de yada showda izlendiğini gördünüz mü?? maçı STAR veriyor saat 21.45 de.
Starda tabiiOriginally Posted by vc74
![]()
suadiyede hazır bordeaux tribünü gol haberini bekliyoruz![]()
şimdi maçtan geliyom maç için yorum yapmıcam ama yollar güzel olmuş 30 saatde bayrampaşaya geledim maç güzeldi diğğerler arkadaşlar nerde acaba
Turksportallı Aslanları Bekliyoruz..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
sen daha çok beklersin.. neyse,Originally Posted by senderson
resimleri ve videoları yakında koyarım
dakika olmasın, 30 dakikaOriginally Posted by emre1905
hayır saattir. gerçekten recep tayip erdoğan ve özhan canaydın ekibi mükemmel çalışmış, 45 dakika değil 45 saatte evde olduk, yorulduk, öldük, bittik.. o stada bir daha biri gider.. onlar beklerler 3 maçta 200 bin seyirci. insan olan oraya gitmez. al inönüde oyna ne zorun var allahın dağında.. embesil yaptılar milleti..
Vallahi AYIP Abi..PArayla rezillik bu olsa gerek.Dayımın oğluda yeni geldi maçtan oda aynı dertten müzdarip..Öldüm eren diyor.Bu kadar yorgunluk eziyet değmez o başkana o yönetime diyor :S
beyler burak ne alemde yahu adam sağ salim döndümü çıldırmıştır kesin ben bir ara necatiye saldırmak için sahaya atlar diye bekledim![]()
Walla bende stadda olsaydım bende atlardım necatiyeOriginally Posted by Jesus_FB
![]()
30 dk de işte valla ulaşım çok güzel oldu hemen geldik bu kadarını tahmin etmiyordum benim açımdan trafik sorun olmadı
Anlatın neler yaptınız aslanlarTurksportallı aslanlar?
Resim vs ekleyin de bakalım.
abi ben size dedim trafik olur diye ama dinleyen kim eviniz benim gibi yakın olsa(yürüyerek 20-25 dakika) hadi neyse ama olsun buda size ders olur bundan sonra ali samiyen dışına cıkmazsınız![]()
Evet.. Resimleri istiyoruz Turksportallı Aslanlar.Neler yaptınız anlatın.
![]()
resimlerle turksportallı aslanların çektiği olimpiyat çilesini veya neşesini burada görmekden memnuniyet duyarız..
evet daha yeni eve adımımı attım. kanser olmama içten değildi. Çektiğimiz çile mi, otobüs mü, maç mı hangisinden başlasam karar veremedim. allahın dağına stadı kondurmuşlar ne telefon çekiyor ne bişey allah bir dahaki maçlara gideceklere sabır versin. resimleri akşam koyarım şimdi uyumam gerekiyor
Valla o kadar yol çilesi..Ayıp adam izmirden geliyor hiç işi yok.Gs sevgisi bu kadar sömürülür...
Ayni Sey Gs-olİmpİakos Macinda Basima Gelmİstİ Tam Bİr Cİle
Veron,Crespo,Nesta,Stam,Vieri,Lopez,Fiore,Inzaghi, Peruzzi,Mihajlovic,Nedved,Almeyda...Lazio EFSANEDİR
Ben Corlu da yaptım askerligimi, oraya daha yakın stad.
İstanbulun degil Corlunun stadı olsaymıs daha iyi olurmus.
Turksportal'a yüzlerce, binlerce kez teşekkür ediyorum. Dün maçta gerçekten çok eğlendim. Burak, Yücel, Taşkın, İbrahim ve Görkem hepsine binlerce teşekkür ediyorum. Hepsi birbirinden mükemmel insanlar. Hepsini tanıdığıma çok sevindim. Gerçekten çok mükemmel dostluklar oluşturduk. Turksportal artık bir forum değil bir aile, bir arkadaş çevresi olmaya başladı. Bu forum gerçekten çok farklı ve bunun kıymetini bilmeliyiz..
Herkesde ayrı ayrı çok güzel videolar, fotoğraflar var. Elimdekileri yolluyorum..
Bendeki fotoğraflarda bizimkiler yok. Yücel ve Taşkın'da var fotoğraflar.. Bende rar biçiminde içinde 4 tane video var. Bizler varız videolarda.. Fotoğraflarda ise uA çalışmaları var..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bunlar resimlerdi şimdi videoları yolluyorum. İçinde 4 tane video var.
http://rapidshare.de/files/32954775/...12.09.2006.rar
Son olarak,
Ben Sami Yen çocuğum, dağ başını neyleyim.. Oraya stad yapanın .....
maçta arkadaşlarla çok eğlendik ama yol bizi bitirdi...5 km yol yürüdük ve saat gece 2 de anca eve adım atabildim bir dahaki maça 1 kişi gitmez oraya...maç hakkında yorum yaparsak o kimsenin beğenmediği hakan şükür olsaydı bu maçı çok rahat alırdık..alamamamız önemli değil canları sağolsun bi dahakini alırız...bordolu türk taraftarlarıda fransadaki maça bekliyoruz artık...
Arkadaşlar resimleri, videoları ve konuşmaları ilk sayfadan takip edebilirsiniz,
http://forum.turksportal.net/vb/show...75&postcount=1
Valla ben Yeniköy'den 6 da çıktım. 40 dk da Mecidiyeköy'e geldim. Geldiğimde GS Store'un arkasından kalkan otobüslerin kuyruğu ana yola kadar gelmişti.
8 gibi otobüse bindik. Edirnekapı tüneli trafiği, e-6 bağlantı yolu trafiği derken bir de TEM trafiğine girdik. Meğer tırlar kaza yapmış ondanmış.
21.30 gibi stadın yakınlarına geldiğimizde herkesle beraber indik otobüsten. Koşa koşa stada geldik. Şampiyonlar Ligi marşı çalındığında otoparktaydım daha. İçeriye girdiğimde 7. dakikayı gösteriyordu skorboard.
Dönüşte de Mustafalarla ile zar zor buluştuk. Tepenin ardındaki otobüs duraklarına gelip bindik. Biz Kadıköy otobüsüne bindiğimiz için TEMden gittik hep. gece 1.38 falandı eve girdiğimde.
Oradaki Freddy pankartının fikir babası yanımda oturuyor şu an.Originally Posted by ermoon
Hakan Şükür olsa bu kadar orta yapmazdık. Zaten taraftarlardan biri dönerken, Hakan Şükür de çok kötü oynadı dedi, adam o kadar ortaya Hakan oynuyor sandı herhaldeOriginally Posted by gorkemyilmazkarasu
![]()
bizim ciga'nın resmi yokmuOriginally Posted by ermoon
![]()