benım için farketmezz
benım için farketmezz
cevaplıyimOriginally Posted by hurmet
mesela birisi yüz paketi skin felan yaptı imzasına onun linkini görücek bulamayanlarda faydanalıcak![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
evet cihanın dediği konu gayet mantık bende zaten imzamı sadece o yüzden kullanırım.
arkadaşlar multimedya bölümünde zaten bütün herşey var adam girer bakar oraya beğendiğini indirir imzanızdan harekete çıkmasına gerek yok ki![]()
iyide adam belki aradı ve bulamadı ne olacak şimdi
he bide gereksiz bişey ama olsun yinede söyliyimm belki adam karşındakinin nasıl birisi olduğunu bilmek istiyo ve imzasındaki "ben kimmiyim tıkla" yazısını tıhlıyooor dırıdıdın dı rııııın![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bencede daha fazla yer ayırılmalı imzaya
50 karakter çok fazla..
O zaman dışarı..Originally Posted by Aegnor Míriel
Ya normal aslında fakat kodlarda dahil olunca çok kötü oluyor.
yuuuhhh 50 karakteri protesto ediorum yuuuhh
tamam banlandım![]()
ya harbiden 50 çok az.en aşağı 100 yapalm.
ne abartması yav gercekten sıgmıyorOriginally Posted by enesao
![]()
Türksportal'da Anarşiii
Beyler adminler gelip panzerle su sıkacak benden söylemesi![]()
![]()
Gene mi isyan çıkartıyonuz?Adamlar size gıcık oluyo o yüzden yaptılar sanki..
İmzalarınıza çeşitli acaiplikler yapıyonuz, sayfa açılım hızını düşürüyo.. Sonra da imzayı 50 karaktere indirdiklerinde çok az diyosunuz..İmzalarınıza link vb. şeyler eklemeyin ne kaybınız olacak?
50 karakter gayet iyi olmuş bence..
başlıkta 50 karekter az diyenler buraya yazıo dışarıOriginally Posted by Cristiano Ronaldo
....şaka bir yana ama nedvedmania nın da dedii gibi üyeler imzalarında belki bir şeyler paylaşmak isteyecekeler
gerçektende 50 karakter çok az ya enazından 100 e çıkarılmalı....sizi destekliyorum arkadaşlar![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
o zaman k.bakma sende böyle bi provake edici imza yazmaOriginally Posted by hurmet
ewet arkadaşlar protestomuz başarılı bi şekilde bitmiştir artık imzalar 100 karakteeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Eh gözünüz aydınOriginally Posted by Nedvedmania
![]()
şimdi gece gece imzam böyle oldu sabaha dahada güzelleşir saolun adminler
50 x 2 = 100 Karakter Gelince Elinize Ne Geçecek Acep ?
Link Verdiniz Tamam , Smileyde Koydunuz Tamam ,
Peki İmzayı Düzgün Kulanmayana Ne Demeli ?
imzada , Smiley , Büyük Font Yakışmıyor Ki Bence ; Açıklıkla Sölüyorum,
İmza Denen Bişey Olmamalı Kullanılmamalı..
yada Sevdiğin Bir Sözü Yaz Geç Abartmaya Gerek yok İmza Konusunu..
bana gerekmiyor imza ama arkadaşlar haklı 50 karakter az arkanızdayım!!
50 karakter az olabilir tamam da yani öle imzalar oluyo ki maşallah düğün yeri gibi...
arkadaşlar tamam 100 karakter oldu + bide punto boyutu azaltılsın çünkü bazıları 10 harflik bişey yazıyo ama kaç satır sürüyo
Cihan imzanı böyle bir hale sokmak için mi arttırılmasını istedin.Originally Posted by Nedvedmania
![]()
hayır aklıma o geldi onu yazdım...
İyi iyi..Originally Posted by Nedvedmania
![]()