1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: Ben böyle bir şeye ilk defa şahit oldum

Hybrid View

kesin orta saha bide sen bunu serbest rol yap asist kralı olur biraz ileri yollarsan gol kralıda ama keske birazdaha hızlı olsa dimi katılan warmı

ya bu regen falan mı

Default norveç ligi

norveç liginde hep öle her yerde oynayan oyuncular war

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

SİNDRE LOE BİNG Regen degildir arkadaslar REGEN diyenler bi zahmet Nette GOOGLE'de aratsınlar.

Kendisi KONGSVİNGER 2 takımında oynuor ama tipi tıpkı bir bayan gibi. 6.0.3 Datalı yüklerseniz oyunuzda görürsünüz diger updatelerde bulamazsınız kolay kolay.

ilk defa duydum bu ismi saol kardeş denicem adamın kalecilik puanı bile 5 be

Quote Originally Posted by y_layta
    kesin orta saha bide sen bunu serbest rol yap asist kralı olur biraz ileri yollarsan gol kralıda ama keske birazdaha hızlı olsa dimi katılan warmı

ya bu regen falan mı
    regen değil ama bende yedek daha çok sonradan oyuna girmeli çünkü heryerde oynuyo ve herhangi bir sakatlıkta taktiksel değişiklikte çok çok işe yarıyo ama öle asist kralı gol kralı falan olmuyor bende 4 sezondur var fiorentinadan almıştım 300000$ a şimdi 4,5mn euro ama ole olmazsa olmaz değil ilk sezonda 17 taşındaydı oynatmadım ikinci sezon 20maç oynattım üst üste sonra karar verdim yedek olucak diye çünkü 20 maç 1 gol 3 asist ile oynadı mevkisi ise karışıktı ama genelde sağ kanatta serbest oynattım satarım muhtemelen

Mesaj Yetkileri