Quote Originally Posted by perpetua5099
Quote Originally Posted by capriceman
Örneğin bu sene Malatyspor için çalışmaya başladım ve gördüm ki inanılmaz hatalar var. Sadece oyuncuların özellikleri değil mevkilerinde dahi birçok düzeltilmesi gereken şey var. Bo ve kilolara kadar düzenli olarak verileri girdim. Benden çıktıktan sonrası nolur onu bilemem tabi ki.
Bildigim kadari ile hala boy ve kilo oyun tarafindan kullanilmayan, ancak database'de bazi oyuncularda bulunan bilgiler. (2006 icin bunun ile ilgili daha bir aciklama gormedim ve eklenmeyecegini tahmin ediyorum, andcak ileride ekleneceginden simdiden bu bilgileri girmek yararli olur)

Ozellikle boy oyunda olmadigi icin, ziplama (jumping) ozelligi hen boy uzunlugu hem de ziplama becerisini kapsiyor. Yani bir futbolcu zipladiginda yerden ne kadar yukseklige kafasini cikartabildigi.

Ayica oyuncularin aldigi ucretlerde de duzeltmeler yapilsa cok hos olur. Bu linke basarak bir cok futbolcunun yillik kazandigi parayi gorebilirsiniz
bence burda yazan bilgilerin çoğu yanlış.Vioresin gibi bir adama kayserispor niye 2.000.000(dolar ve euro)versinki.birde toplam verdiği para 22.000.000 civarı.kesinlikle olamaz.Ayrıca Ali Turan'ın doğum tarihine 1977 yazılmış.düşünün artık doğruluğunu.