Quote Originally Posted by ermoon
Gerets bu takımı en kötü, en zor döneminde aldı, Hasan Şaş'ı yeniden Hasan Şaş yaptı, alt yapıdan Aydın ve Ferhat gibi 2 genci keşfettirdi bunlar yetmezmiş gibi favori gösterilen Fenerbahçe'nin elinden şampiyonluğu aldı / verdiler.

Bu kötü zamanda yapılan en büyük başarıdır. Geçen sene bitti, bu senenin başında yönetim Gerets'e çok iyi bir ön libero sözü verdi bir sürü isim geçti ama herkesin beklemediği oldu ve İnamoto geldi. Bunlarla birlikte Tolga, Carrsuca, Okan, Mehmet Topal gibi isimler geldi. Gerets birilerini beklerken bunları alan yönetim mi suçlu, Gerets mi?

Gerets elindeki kadroyu değiştirip değiştirip, kullanıp bir şeyler yapmaya çalışıyor ama olmuyor. Sakatlıklar, performans düşüklükleri birde uyum sorunu olunca bunların hepsi Gerets'e istifa olarak dönüyor.

Yönetimede suç bulmak istemiyorum ama burada bir suç aranacaksa bu yönetim olmalıdır. Mali durumumuz çok kötü, yönetim bir şey yapamaz.. Bu zor dönemde 5 futbolcu transfer yaptılar bunada şükür demeliyiz..

Yapabileceğimiz fazla bir şey yok. Medya ve Taraftar takımlarını her zaman eleştirir, istifaya çağrır, sürgüne gönderir.. Bu saatten sonra Gerets gitse yerine gelecek herhangi bir hocanın bu takıma Gerets'den fazlasının verebileceğine inanmıyorum. Özellikle en ufak bir hoca değişikliği takımı kötü yönde etkileyebilir..
haklısın gerets bence tek sucu inamotoda ısrar etmesi