1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: 2006-2007 Güncellemesi

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by agiradam
    arkadaşlar 6.0.3 ü indirip kurdum...sonra db yi silip güncellemedeki db yi onun yerine yapıştırdım...sonra new game dedim hata verdi..ne yapmam gerekiyo bilen varsa sölesin lütfen...teşekkürler..
    yüklediğin 6.0.3 datalı versiyon mu datasız mı eğer datasız olanı yüklediysen böyle bir sorunlar karşılaşabilirsin 70 mb olan datalı 6.0.3'ü yükelemelisiniz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya oyunu tekrar yükledim...6.0.3 ü kurdum sonra db yi yapıştırdım..bu seferde oyun başlıyo ama güncelleme olmadan eski kadrolarla...ben anlamadım bu işi ya...birşey soracam, acaba sizdede güncelleme paketini winrardan çıkarırken hata veriyomu yoksa bende yüklemede mi bi sorun oldu...çıkarırken dosyayı ilk anda 1 tane bide tam bil e kopyalanırken 2 tane hata veriyo...sizdede veriyomuydu o hatayı??

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by agiradam
    ya oyunu tekrar yükledim...6.0.3 ü kurdum sonra db yi yapıştırdım..bu seferde oyun başlıyo ama güncelleme olmadan eski kadrolarla...ben anlamadım bu işi ya...birşey soracam, acaba sizdede güncelleme paketini winrardan çıkarırken hata veriyomu yoksa bende yüklemede mi bi sorun oldu...çıkarırken dosyayı ilk anda 1 tane bide tam bil e kopyalanırken 2 tane hata veriyo...sizdede veriyomuydu o hatayı??
    Rar'dan çıkarırken hata vermemesi lazım buyur sana birde ziplenmiş halinin linkini vereyim zip fazla sıkıştırmadığı için boyut biraz daha yüksek tabi
    http://rapidshare.de/files/33570674/zip.zip

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Jesus..hocam eyvallah ya..sitedeki linkte problem varmış senin gönderdiğin linkten indirdim sorunsuz çalışıyo artık...saolasın..

Mesaj Yetkileri