yüklediğin 6.0.3 datalı versiyon mu datasız mı eğer datasız olanı yüklediysen böyle bir sorunlar karşılaşabilirsin 70 mb olan datalı 6.0.3'ü yükelemelisinizOriginally Posted by agiradam
yüklediğin 6.0.3 datalı versiyon mu datasız mı eğer datasız olanı yüklediysen böyle bir sorunlar karşılaşabilirsin 70 mb olan datalı 6.0.3'ü yükelemelisinizOriginally Posted by agiradam
ya oyunu tekrar yükledim...6.0.3 ü kurdum sonra db yi yapıştırdım..bu seferde oyun başlıyo ama güncelleme olmadan eski kadrolarla...ben anlamadım bu işi ya...birşey soracam, acaba sizdede güncelleme paketini winrardan çıkarırken hata veriyomu yoksa bende yüklemede mi bi sorun oldu...çıkarırken dosyayı ilk anda 1 tane bide tam bil e kopyalanırken 2 tane hata veriyo...sizdede veriyomuydu o hatayı??
Rar'dan çıkarırken hata vermemesi lazım buyur sana birde ziplenmiş halinin linkini vereyim zip fazla sıkıştırmadığı için boyut biraz daha yüksek tabiOriginally Posted by agiradam
http://rapidshare.de/files/33570674/zip.zip
Jesus..hocam eyvallah ya..sitedeki linkte problem varmış senin gönderdiğin linkten indirdim sorunsuz çalışıyo artık...saolasın..