Originally Posted by
Jesus_FB
Yöneticilerin görevlerini tam yapmadığından ihmal ettiğinden bahsediyorsun. Bak daha geçenlerde buna benzer bir şey senin başına geldi turnuvadan kişisel işlerin yüzünden ayrılmak zorunda kaldın. Burdaki yöneticilerinde bazen böyle işlerinin yoğun olduğu günler olabiliyor.

benim turnuvadan ayrılmamın nedeni, ailevi problemlerim ve üniversitemdeki kayıt işlemleri idi... ben sadece bu günler için konuşmuyorum... foruma girdiğimden beri bu var.. fm 2006 forumunun modu çoğu kez futbol genel'de dolaşıyor, oraya mesajlar atıyor.. fakat fm 2006 bölümünde çok gereksiz mesaj kirliliği ve kalabalığı var... sabit başlıklara kimse özen göstermiyor.. forum kurallarını kimse okumuyor.. ben de biliiyorum sizin önemli işler yaptığınızı forum için... fakat herkes fm 2007'yi bekliyor... fm 2006 artık moderatörlerimize bile çekici gelmiyor.. fakat gerekli düzenin sağlanması için oralarda da sık sık görülmeleri, yazılan konuların niteliklerine bakmaları gerek..bu zaten fazla bir zaman almaz.. ben de çok zorlu bir eğitim yılı geçireceğim.. fakat akşamları online olan herhangi bir moderatör kısa süre içinde bu düzeni sağlayabilir... ben bunu kastettim...

Originally Posted by
TaşkınMahmut
ayrıca moderatörler kendi bölümleriyle sorumludur arkadaşlar.Mesela benim 3 bölümde yetkim var diğer bölümlere müdahale edemiyorum.Ama kendi ilgili bölümlerimdede gereken titizliği gösterdiğime inanıyorum
ben zaten fm 2006 bölümü modlarını kastetmiştim
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi