Ben Kerlon'u bilirim.. Hatta geçen sene keşfettim o adamı.. Top sürmesi gerçekten çok iyi ve burnuyla falan kontrol sağladığı için "fok" lâkabıyla anılıyor..
Ama Gioda ve Vitti'yi hiç izleme fırsatım olmadı..
Ben Kerlon'u bilirim.. Hatta geçen sene keşfettim o adamı.. Top sürmesi gerçekten çok iyi ve burnuyla falan kontrol sağladığı için "fok" lâkabıyla anılıyor..
Ama Gioda ve Vitti'yi hiç izleme fırsatım olmadı..
kerlonu çok iyi biliyorum brezilya U-21 de izledim dehşet bir çocuk diğerlerini ilemedim![]()
Ben anderson'u biliyorum! O da wonderkid. Porto'do oynuyor ve yaşıo 18! Brezilyalı! Porto-cska moskova maçında bana S.O.K.A.R.I.M Ronaldinho'suna messi'sine dedirtmiştir
Abi biz bu adamlari fenerbahçeye beşiktaşa galataya ve diğer anadolu klüplerine nasil isimlerini verebiliriz birde onlar denesinler bu adamlari kerlon mesela fenere yakışır yaa bu adamlari nasil bu klüplere önerebilirizki
kerlon man. utd. ye imza atmış...Originally Posted by celalpekcaliska
Ciddenmi?Originally Posted by volkanmet86
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
nette bi yerde görmüştüm kerlon için man. utd nin starı filan diye bahsediliyordu...Originally Posted by LaKe
valla bende hiç birisini görmedim çok merak ettim şimdi yaw
evet kerlonu bende izledim ve gercekten muthis ama dierleri muamma nerde nasıl oynuyorlar hiç bi bilgim yokOriginally Posted by fenerli_çocuk