kerlonun topu sektirmesinin sebebi faul yapılmadan durdurulması zor olduğu içinmiş![]()
kerlonun topu sektirmesinin sebebi faul yapılmadan durdurulması zor olduğu içinmiş![]()
yaw valla ben Kerlon'un bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum
yaw bende bu adamı Samsunspor aldı !!
Kerlon'la Anderson'u izledim gerçekten oyundaki gibiler...
müthişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bir oyuncu anlatamam yaşaman gerekio
kERLONU BİLİYORUM KAFAYLA ÇALIM ATIYODU![]()
ewet arkadaşlar bir çok genç yetenekten bahsediliyor işte kerlon vitti gioda vs peki bunlar gerçek hayatta da iyi oyuncular mı?bunları duyan gören var mı?
Vitti'yi ben cimbom'a aldım(oyunda)
ama gerçek hayatta hiç görmedim
bulundukları takımların internetten orjinal sitelerini bularak kontrol edebilirsin!Originally Posted by volkanmet86
kerlonu biliyorum.Acayip guzel oynuyo benim gorusume göre.Gelecekte unlu olabilir.![]()
Kerlonu bende biliyorum..Youtubede videosu bile var..Adam maynak hareketler yapıyor..Diğerlerine gelince inanki hiç merak etmedim etmemde...
ben bir tek kerlonu biliorum arkadaşın da dediği gibi gelecekte ünlü olabilir başka oyuncuları da merak ediosan yotube ye gir istediğin futbolcunun adını yaz muhtemelen çıkar
youtube den izleim bende kerlonu adam oyundaki gibi harika .
ben hıc bırını gormedım
ama cok merak edıom adamLarı
sadece kerlon değil freddy guarinde iyi kolombiya milli takımında oynuyoo ayrıca samaras var o da iyi sayılır. araştırmak gerekiyo biraz hepsinin nasıl futbolcu olduğunu görüyorsunuz jose sosa var arjantin ümit millide oynuyor şu an aklıma gelenler bunlar
ızledım hepsıde gercekten guzel
gelcek vaadeden cocuklar
hepsıde okumus cocuklar ısın sıstemıyle gelıolar bellı
pazziniyi fiorentinadan tanıyom ama o kadar ilk 11 e çıkmıyo yinede şık golleri var ilerde ünlü olabilir...
Pekİ Bu Kadar Gelecek Vaadedİyolarda Neden Avrupa KulÜplerİ Şu Ana Kadar HİÇ Bİrİnİ Almadi
abibekliyorlar mesela chelse aduya imza attındı ama daha almadı
Ben Kerlon'u bilirim.. Hatta geçen sene keşfettim o adamı.. Top sürmesi gerçekten çok iyi ve burnuyla falan kontrol sağladığı için "fok" lâkabıyla anılıyor..
Ama Gioda ve Vitti'yi hiç izleme fırsatım olmadı..
kerlonu çok iyi biliyorum brezilya U-21 de izledim dehşet bir çocuk diğerlerini ilemedim![]()
Pavlo Vitti'nin Birkaç REsini koyayım
![]()
bende tek kerlonu tanıyorum...ama bunlar gerçek olması lazım çünkü oyunu çok araştırıp yapıyoşar
az önce kerlonu youtube dan izledim deşet oyuncu.zaten man utd imza attırmış...
kerlon manyak bi adam gerçekte delirmiş yaa
ama 18 yaşını doldurmadan gidemiyo heralde
Ben anderson'u biliyorum! O da wonderkid. Porto'do oynuyor ve yaşıo 18! Brezilyalı! Porto-cska moskova maçında bana S.O.K.A.R.I.M Ronaldinho'suna messi'sine dedirtmiştir
bütün arkadaşların birleştiği ortak nokta kerlon diğerleri oyunun biraz öne çıkardığı gerçek hayatta o kadar iyi olmayan oyuncular demek ki ben de malik fathiyi ilk kez oyunda duymuştum ama sonra alman milli takımına seçildi yani bizi tercih etmedi yada biz onu orasını bilmiyorum
Guarİn De SÜper Bİr Adam GerÇekte
bende izledim youtube da kerlon un videosunu adam topu kafasında sektirerek gidiyo
kerlon u duydum maçlarını hiç izlemedim.. diğerlerini bilmiyorum
vittinin bi maçını izledim karşı karşıyada hava toplarında harika kerlonunda bikaç videoyu izledim burnuyla adam geçiyor harika bişey![]()