1 ile 30 arası toplam 327 sonuç

Konu: [Türkçe FM 2006 v2.0] Teknik Sorunlar

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by bim_28
    Türkçe FM 2006 v2.0'ı indirmeye çalışıyorum yanlız bir problem var. Dosya boyutu 5,96 Mb *.rar dosyası ama indirdikten sonra 141 kb gibi
    birşey oluyor sanırım serverlerinizde bir problem var yada dosyayı değiştimeniz
    gerekiyor ilginiz için teşekkürler iyi forumlar...
    Dosyada bir sorun yok, bağlantıdan kaynaklanıyor. Daha sonra tekrar denersen indirebilirsin.

Quote Originally Posted by asabi_gogo
    A serious error was encountered and the application will close. An eror file has been generated in:
    ERHMAN/C:/programfiles/Spaorts Interactive/Football Manager 2006

sevgili yönetici arkadaşlar.. bu sorunum aynen devam etmektedir.. yukarıda arkadaşın söylediği dosyayı da yükledim ancak çare olmadı.. bunun çözümü yoksa yok diyin boşuna kasmıyım bende?
    v.6.0.3 de yüklü.
    Kullandığın data oyunun orjinal datası mı? Başka bir yerden update vs kullanıyorsan bu update de bir sorun vardır. Orjinal dataların duruyorsa geri yükleyip tekrar denersen sorunun kalmayacaktır.

Quote Originally Posted by Bursaspor
    Ben v1.0.1 in panelinden update ettim sonra volkan Baros'un dediği programı kurdum hala olmadı editöre girerken bu hatayı seçiyor
    Aslında sadece Turksportal 2006-2007 Güncellemesini yüklerken hata veriyor
    Peki bu hatayı nasıl düzelticez
    Türkçe FM in sonn vesiyonunu indirip tekrar çalıştırmayı dene.

Quote Originally Posted by 24bozkurt_fb
    bende de runtime hatası verdi tamama bastım sonra ing fm yi açtım türkçe oldu ama bir sonraki gün fmyi açtım bu hatayı verdi

Please insert the corrct CD-ROM, select OK and restart application
    Tamam
    tamama bastım tekrar açtım olmuyo ya
    Kopya oyunlarda birçok sorun oluyor. Kopya CD kullanıyorsanız yapabileceğimiz bir şey yok.

sardokar tarafından gönderildi
    benimde bir sorunum var.
    yeni yamayı kurmadan önce fm scout sorunsuz çalışıyordu ama yamadan sonra
    "couldn't access lang_db.dat, make sure path is correct or disable the loading of lang_db.dat" hatasını verdi ne yapmak lazım?
    bakınız hatanın resmide burda
    [img] http://img86.imageshack.us/img86/5733/scouthataea9.jpg [/img]
    Kullandığın datalar orjinal datalar mı? (ilk datalar mı?)

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs View Post
    Dosyada bir sorun yok, bağlantıdan kaynaklanıyor. Daha sonra tekrar denersen indirebilirsin.

Kullandığın data oyunun orjinal datası mı? Başka bir yerden update vs kullanıyorsan bu update de bir sorun vardır. Orjinal dataların duruyorsa geri yükleyip tekrar denersen sorunun kalmayacaktır.

Türkçe FM in sonn vesiyonunu indirip tekrar çalıştırmayı dene.

Kopya oyunlarda birçok sorun oluyor. Kopya CD kullanıyorsanız yapabileceğimiz bir şey yok.

Kullandığın datalar orjinal datalar mı? (ilk datalar mı?)
    İlginiz için teşekkür ederim dosyayı indirdim problemim bağlantıdanmış...

Mesaj Yetkileri