1 ile 30 arası toplam 147 sonuç

Konu: Hakan Şükür oynasın mı, oynamasın mı?

Hybrid View

Hakan Şükür bırakın Türk Milli takımı artık Malta takımında oynayacak düzeyde bir oyuncu değil ama Faih Terim Bey Hakan'la ilgili bir soru geldiğinde hemen sinirleniyor işte kutsal GS ittifakıda buna denir.Onun dışında Hakan bu takımda oynayamaz formda bir Ersen Martin varken neden bu alınır,hiç anlamam.Burdan anlaşılıyorki herhalde Hakan Şükür bazılarına göre ya bulunamaz cevher ya da Türkiye'den ve GS'den daha büyük.İşte Türk Milleti zekası...

Del Piero_10 Misafir

Ersen Martin Hakan'ın yarısı kadar olabilseydi alınırdı takıma,beşiktaştanda yollanmazdı

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    Ersen Martin Hakan'ın yarısı kadar olabilseydi alınırdı takıma,beşiktaştanda yollanmazdı
    Ben Ersen iyi değil demedim şu dönemde Ersen Hakan Şükür'den formda dedim o zaman Fatih Terim çok meraklıysa formsuz Nihat'ı kadroya almasın başka birini alsın mesela Gökdeniz çok formda onu aldı Tuncay öyle ama neden Hakan Şükür hobisi ben bunu anlamadım...?

Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB
    Ben Ersen iyi değil demedim şu dönemde Ersen Hakan Şükür'den formda dedim o zaman Fatih Terim çok meraklıysa formsuz Nihat'ı kadroya almasın başka birini alsın mesela Gökdeniz çok formda onu aldı Tuncay öyle ama neden Hakan Şükür hobisi ben bunu anlamadım...?
    malta macinda gördük ki milli takimin hakana hala ihtiyaci var,onun icin fatih terim onu sahaya sürüyo,siz görmüyor olabilirsiniz ama rakiplerimiz hala hakandan korkuyo ve hakani 2-3 kisi pres yapiyo,yanindaki adam da bos durumda oluyo,golü atiyo.Anladin mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by arda_ultraslan
    malta macinda gördük ki milli takimin hakana hala ihtiyaci var,onun icin fatih terim onu sahaya sürüyo,siz görmüyor olabilirsiniz ama rakiplerimiz hala hakandan korkuyo ve hakani 2-3 kisi pres yapiyo,yanindaki adam da bos durumda oluyo,golü atiyo.Anladin mi?
    foruma fırtına gibi girdin gsli arkadaşım

Quote Originally Posted by tardelli11
    foruma fırtına gibi girdin gsli arkadaşım
    eyvallah renkdas.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by arda_ultraslan
    brawo arkadşım işte ben bunu 3 yıldır kimseye anlatamadım....
    Rakipler korkuyo derken de mesela boreaux maçından önce basın falan hakan oynamıcak diolardı fransız basını da bunu hep blöf olarak yorumladılar ama oynamayınca gerçekten çok şaşırdılar...

Mesaj Yetkileri