-
21.Haziran.2005, 02:45
Mesajı buraya taşıdığınızı özel mesajıma gelen uyarıda bulabildim.Nette aşırı işim olduğundan dolayı Turksportal.net forumuna yazığım mesajın nereye taşındığına sadece birkaç dk bakabildim ve sonra da ARAMA yaptırdım ama herahngibir sonuç çıkmadı.Mesajın neden silindiğini sordum,silinmemiş teşekkür ederim tahmin ettiğim gibi bir sonuç bu.
Konuya gelince:
Söylediklerinizde sizinde haklılık payınız var ama bu tamamen sizi haklı biz Trabzonspor taraftarlarını haksız kılmaz.Çünkü Türkiyenin en büyük klüplerinden birinin bilgilerinde çok büyük hatalar var.Diğer büyük diye nitelendirilen İstanbul takımlarında bu olaya rastlamamız olası bile değil.
Gökdeniz,Fatih Tekke olayı,seyirci sorunu,Agustine transferi,Mustafa Yalçınkaya'nın hala takımda olması ve daha birçok sorunla karşılaşınca ve de sizin " Sigames verilerde hata ve karışıklık yapıyor " çözüm önerisine karşılık ; Sigames'in sadece Trabzonspor verilerini kırpmak için uğraştığı geldi aklıma.
Bu kadar veri kayıp olup karıştırılır mı?Bunlar azbuz hatalar değilki.GERÇEKTE OLUPTA OYUNDA OLMAYAN bilgilerle bu oyunu oynamanın imkanı yok.Sizler Trabzonspor ile oynadınız mı bilemiyorum ama bu saçmasapan verilerle Trabzonspor 'u şampiyon yapmak kanserli hastayı iyileştirmek gibi bir şey.
Herneyse herhangibir artniyetiniz olmadığını düşündüğümden dolayı bende sizler gibi suçu Sigames'e atacağım.Umarım en kısa zamanda Sigames'in ne kadar büyük bir (veya yirmi) hata (veya hatalar) yaptığını onlara iletirsiniz.Bizim şikayetlerimizden daha çok sizinkileri dinleyeceklerine eminim.
Mesaj Yetkileri