Muhabir: Bu 65 kişinin Türkiye dağılımı nasıl?

Türker: Dengesiz. En çok ilgi Ege Bölgesi’nden. Özellikle İzmir’e bakıyorsunuz, yüzde 95’i Karşıyaka’yı araştırmak istiyor. Ben, bize başvuran insanların hangi ilde hangi semtte oturduğunu öğreniyorum. Fatih’te oturan insandan Karagümrük’ü araştırmasını istiyorum. Genellikle, üç büyükleri araştırmak istiyorlar, o noktalar da dolu. Güneydoğu’dan bile araştırmamıza katılanlar var; ama Karadeniz’den hiç yok. Oysa ki Trabzon bir futbol şehridir; ama oradan araştırma için henüz talep gelmedi.
Yukarıdaki Türker ve Tolga' nın Zaman Gazetesindeki röportajından bir alıntı, (röportajı buradan okuyabilirsin) daha önce heryerden araştırmacı teklifi aldıklarını ama trabzonsporu araştıracak kimsenin çıkmadığını belirtiyor. Bundan oldukça üzüntü duyuyoruz...

Yani Trabzonsporun verilerini araştıran bir araştırmacı yoktu daha önce, bunu bizde çok istiyorduk ama şuan Türker Trabzonda ve bu işle daha yakından ilgilenecektir buna emin ol.

Eğer Trabzondaysan ve trabzon takımıyla bu kadar ilgiliysen Türkere mail at, Trabzon takımını araştırmak istediğini belirt inan bundan çok memnun oluruz...