Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs
Quote Originally Posted by ABOOO
Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs
ülen cengiz varya harbi Galatasaray düşmanısın yani
Ne alaka, sen hep fanatik bakıyorsun.Ben ise gerçekçi bakıyorum, nasıl düşünürsen düşün.

Şunu unutma ama, Galatasaray bu konuda çok sorunlu ve bu durum da aylarca gazetede manşet oldu.Galatasaray'ın maddi sorunları yüzünden tartışılan manşetler atıldı, Gs Yönetimi zor durumda kaldı zaman zaman.

Bu yüzden bana Galatasaray'ın haklı olduğu imajını inandıramazsın.
Gerçekçi ol ve gidenin arkasından üzülme.Biri gelir, biri gider.
Öncelikle şunu belirteyim ki öylesine gözü kara yorumlar yapıyorsun ki şaşıyorum, ufak bir takılmaya bile verdiğin şu cevaba bak, ayrıca bana hep fanatikçe bakıyorsun diyemezsin çünkü bu forumda 1 tane yazım fanatizm içermiyor...

Olayın ne hukuki yönünü biliyorsunuz ne de iç yüzünü ama hukukçu gibi yorumlar gırla maşşallah... Durun bakalım bekleyin biraz neler olacak sonuç nasıl olacak... Bu sadece galatasarayın sorunu değil, federasyon bile arka çıkarken sizlerin felaket tellalcılığı yapmanızı çekemem...

Ayrıca çok aşırı, fanatikçe yazılar yazılıyor burada biraz daha dikkat edelim yazdıklarımıza
Sana fanatikçe yazdığını kim söyledi, fanatikçe bakıyorsun diyorum.
Yani Ribery olayına yönlü bakıyorsun.Kimse uzaktan bilemez ama ben olayı çözmek için uğraşıyorum.İpuçları ile ilerliyorum.Hiçkimse sorgulamazsa üstü kapanmaya çalışılır, olan size olur bana değil.

GS Yönetimi'nin kayıtsız kalmasını, olayın üstünü örtmesini istiyorsanız sorun yok.Bununla ilgili köşe yazısı yazacaktım ama vazgeçtim.Artık 2. konum olan altyapı hakkında yazacağım

Ayrıca ben Galatasaray düşmanı falan değilim, mantıklı yorumlar yapıyorum.Sizin yapamadığınız yorumları yapıyorum, bu yüzden 3. oldu Gs.Kimse eleştirmedi hatta yüceltti.Türkiye'nin en iyi futbol oynayan takımı bile iddia edildi, kimin zararına oldu

Şu Galatasaray kadrosu inanılmaz derecede kötü, ne sağ bek, ne sol bek, ne sağ açık, ne sol açık var.Necati aslında ne tam santrafor ne orta saha.Sert şutları var sadece.Beğenemiyorum (Beğenmek için izlediğim halde, benim istediğim stilde oyuncu değil).Hakan Şükür'ü zaten sezon herkes eleştirdi, tekrar söylememe gerek yok.
Conce'yi de gönderirseniz yerine önlibero da bulamazsınız, fena değil.En azından işini yapıyor.

Yani şimdi size göre Galatasaray süper demem gerekiyor illa.
Eleştiri ile yorum yapılamıyor, tek yönlü yapmam gerekiyor ki fanatik sayılmayalım.
Yazık, çok yazık..

Birini beğenmiyorum dediğim için grupçuluk yaptığım,Galatasaray'ı böldüğüm söylendi.
Ayıp..