1 ile 30 arası toplam 112 sonuç

Konu: Turkİye-moldova

Hybrid View

Quote Originally Posted by ermoon
    Jose Kral olmak demek ne demek? Kral olmaktan anlayışın orasına burasına çarpmak mı yoksa hayatı boyunca 353 gol atmak mı? Niye Hakan'a kral dendiğini biliyomusun? Bak demin dedim! 353 gol atmaktır.

Ayrıca konumuz Türkiye - Moldova maçıdır. Bir daha sakın Fenerbahçe - Galatasaray tartışmasına girme/yin. Avrupa maçları tartışmasına girme/yin!

Konumuz Türkiye - Moldova maçıdır. Avrupa ve Türkiye Ligi değil!

Eğer KRAL olmak belli bir gol rakamının üzerine çıkmaksa o zaman Deivid'de 270 küsür gol atmıştır.Şimdi buda mı KRALDIR...? Güldürme beni...

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB
    Eğer KRAL olmak belli bir gol rakamının üzerine çıkmaksa o zaman Deivid'de 270 küsür gol atmıştır.Şimdi buda mı KRALDIR...? Güldürme beni...
    yok, mahallenin kralı olabilir

milli takım kariyeri ve avrupa kupaları kariyeri 0

Hakan'ı ayıran özellik avrupa kupası ve milli takımda attıklarıdır

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

kardes cok fanatizm lik yapıyorsun yorumlara dikkat dün beri yorumların hep aleyhine..............
    daha yenisin burda o da belli

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

gülmek istiyorsan youtube.com var. oradan komik videolar izleyebilirsin. ya da at gözlüğünü atarsın tarafsız yorum yaparsın. ya da 4 çay 1 su. ya da... diye gider

Quote Originally Posted by iori
    gülmek istiyorsan youtube.com var. oradan komik videolar izleyebilirsin. ya da at gözlüğünü atarsın tarafsız yorum yaparsın. ya da 4 çay 1 su. ya da... diye gider
    iste meshur 4cay 1su esprisi

Mesaj Yetkileri