Quote Originally Posted by Vieri
ben emin değilim beta testlerde türkiye 2 ligi b grubundaki takımları yanlış gruplamışlar geçen senelerdede daumu asistan menajer olarak atamışlardı. Böyle basit hataların bizden kaynaklanacağını düşünmenizi istemem. testlerde bunlar belirtildi.
Tabi o tür hatalar sizden kaynaklanmiyordur, herhalde SI´nin programlama hatasi olmasi gerek.

Benim söyledigim yanlislar bazi özelliklerde, mesela oyuncularin iyi arastirilmamis veya hic arastirilmamis olmasi. Mesela gecen oyunda (FM 2006)
da cok oyuncunun Random özellikleri fazla idi, buna her hafta maclarda gördugumuz oyuncular dahil. Örnek: Tuncay´in 10 fazla random vardi.

Baska yanlislar, oynucu bilgileri yanlisti. Örnek: Hakan Sükür ´ün boyu 186 idi, gercekte ise 1.91 dir (www.galatasaray.org)

Ekonomi alanlarind da hatalar vardi. Büyük takimlarin sponsor gelirleri sacma idi. GS, yanlis hatirlamiyorsam, 200 000 dollar civarinda. Gercekte milyonlarca dollar olarak geciyor medyada.

Vieri abi, benim düzelmesi istedigim konulari bu örneklerle gösteriyorum. Hatirladim kadari ile, FM 2006 dan sonra büyük bir calisma icine girmistiniz.
Biz oyuncularla beraber bu hatalari düzeltmek icin. Hata raporlari falan istemistiniz. Ve Senin bu sorunlara cok önem verdigini de düsünuyorum.
Insallah baslatiginiz calisma güzel sonuclanmistir ve güzel bir Türkiye ligi cikar oyunda.

Saygilarilma