Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 88 arası toplam 88 sonuç

Konu: Brezilya lı Ricardo Kaka müslümanlığı seçti

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

inşalllah dogrudur, sevindim dogruysa

Del Piero_10 Misafir

bu konu kilitlenecek gibi duruyor,ama kilitlenmese daha iyi olur bence

şu doğru yol meselesine gelirsek

İslam doğru yoldur,tek değiştirilmemiş İlahi dindir

kaynak neresidir?

Nesil
    2006
    Yer
    - ßaSHq£nT -

doğru yolu bulmuş helal olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

doğru yol diyorsunuz çok taraflı bir yaklaşım bence tanrı dır asıl olan gerisi insanın özgür iradesi ille de bir dine de mensup olamayabilir tanrı ya inanır ama o na göre din bu şekil taraflı yaklaşımlarla dolu bir oluşumdur.herşey olabilir insanları yargılamamak gerek.doğru yol bu deyipte diğer din mensuplarını da kötülemek çok akıllıca bir tutum değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

gazetede okudum acaip sevindim hangi takıma gidersem almayı düşünüyorum artık çok sevindim

Quote Originally Posted by emre_onyx
    arkadaşlar 1 böle bir haber olsaydı spor bültenleri haberler söylerdi hemde ŞOK ŞOK ŞOK diye 2 siteler yazardı superspor gibi 3 bana göre kaka nın müslüman olması imkansız çünkü o brezilyayın en ÖNEMLİ KRALİYET AİLESİNİN çocuğu olamaz böle bi şey zaten oldum olası gazetelerdeki spor haberlerini fazla inanmıyorum reyting için her şeyi yazıyolarr.
    sen ne kraliyetinden bahsedion paşam ? Brezilya ne zamandan beri kraliyetle yönetilio ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    bu konu kilitlenecek gibi duruyor,ama kilitlenmese daha iyi olur bence

şu doğru yol meselesine gelirsek

İslam doğru yoldur,tek değiştirilmemiş İlahi dindir
    tamamen katiliyorum islam dogru yoldur ve islami secen bir kisi dogru yolu bulmus demektir...

Nesil
    2006

Arkadaşlar islam doğru yoldur biliyoruz bununla ilgili bir ayette var zaten ama bu sitede başka dinlere veya inançlara sahip üyelerde olabilir bu yüzden onların dinini rencide edecek bir davranış göstermeyelim.

Nesil
    2006
    Yer
    üsküdar

Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB
    Bakın doğru yol yanlış yol felan bunlar saçma şeyler.Hepimizin gideceği yol ALLAH,bunun doğru yolu yanlış yolu 3 doğru 1 yanlışı götürür yolu yok.Ha o din ha bu din.Hepimiz Allah'ın yanına gidicez ve sonuçta her dinde Allah'ın dili bunları tartışmak saçma diye düşünüyorum.Kaka'yada gelince herkesin kendi tercihidir.Eğer huzuru nerede bulduysa o dine geçer...!
    unutulmasınki Cenab-ı Hakka (haşa) doğurganlık özelliği veren bir grupla aynı yere gitmeyiz üstad

Quote Originally Posted by dentaconstantin
    en azından kutsal ruh üçlemesi gibi saçma bir inancımız yok tanrının doğurup doğrulmadığını kim olsa anlar yahudilere girmeme hiç gerek yok kimin doğru kimin yanlış yolda olacağına artık siz karar verin yine söylüyorum son inen din olması ve orjinalliğinin bozulmaması İslamiyetin önemli olan yönleri
    +1907

Quote Originally Posted by iori
    sonuçta ne olursa olsun hiçkimse "doğru yoldadır" veya "yanlış yoldadır" diyemez. dememeli. yani şampiyon ilk önce düşünüp yazması gereken sensin. ben değil.
    doğru yol hak yolu islamdır arkadaş...

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    [/B]
    Haklısın onlara görede biz yanlıs yoldayız fakat surdan bizim yanlıs yolda olmadıgımız anlasılabilir biz Hz.İsa'ya saygı gösteriyoruz inanıyoruz ve Allah'ın elcilerinden biri diyoruz fakat onlar Hz.Muhammed(S.a.v) e hakaret yarısmaları baslatıyorlar.Burdan tüm fark anlasılıyor aslında.
    +1907

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    Şu an hristyanlar dogru yolda tabiki degil cünkü onlar incili bozmuslardır su anda onların uydukları kuralların cogu o kitabın orjinalligini bozanların koydukları kurallardır..
    İslamiyet son din ve hakk dindir.

Kaka ya gelince eger haber dogruysa gercekten cok sevindirici gelisme
    bunun üzerine yoruma gerek yok bravo +1907

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

arkadaşlar 1 böle bir haber olsaydı spor bültenleri haberler söylerdi hemde ŞOK ŞOK ŞOK diye 2 siteler yazardı superspor gibi 3 bana göre kaka nın müslüman olması imkansız çünkü o brezilyayın en ÖNEMLİ KRALİYET AİLESİNİN çocuğu olamaz böle bi şey zaten oldum olası gazetelerdeki spor haberlerini fazla inanmıyorum reyting için her şeyi yazıyolarr.
    Abi saçmalama niye ŞOK ŞOK diye yazsınlar.Yani şunu söylemek istiyorum:ünlü bir gayrimüslim müslüman olunca insanlar niye şoka girsin ki.Yani ne alakası var.Allah aşkına çarpıtmayın.Ayrıca bir arkadaş yazmış ki vakit yazdıysa yalandır.Ne demek bu?Ne demeye çalıştı bu arkadaş sizce?
    Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !

Quote Originally Posted by torres_1905
    Abi saçmalama niye ŞOK ŞOK diye yazsınlar.Yani şunu söylemek istiyorum:ünlü bir gayrimüslim müslüman olunca insanlar niye şoka girsin ki.Yani ne alakası var.Allah aşkına çarpıtmayın.Ayrıca bir arkadaş yazmış ki vakit yazdıysa yalandır.Ne demek bu?Ne demeye çalıştı bu arkadaş sizce?
    arkadasim tugce kazaz adli bir manken hristiyan olunca paparazzilerden en az 3 hafta düsmedi bütün gazetelerde manset olarak verildi,peki bu kakanin olayi degisik bir olaymi oda hristiyanliktan müslümanliga gecmis ve bunu bir gazete disinda hicbir gazete yazmiyor,internet haber sitelerinde yok,peki biz bu haberin dogru oldugunu nereden anlayacaz?söyleyebilirmisin bana

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Abi demekki Vakit Gazetesi yazdığına göre bir dayanağı vardır mutlaka.Ha inanmıyormusun o zaman bak elinin altında internet var.Araştır bul.Ayrıca Tuğçe Kazaz konusuna gelince;
    ona yapılan ve özellikle onun yaptığı doğru birşey değildiki sen Kaka için örnek veriyorsun....

Abi demekki Vakit Gazetesi yazdığına göre bir dayanağı vardır mutlaka.Ha inanmıyormusun o zaman bak elinin altında internet var.Araştır bul.Ayrıca Tuğçe Kazaz konusuna gelince
    ,ona yapıla doğru birşey değildiki sen Kaka için örnek veriyorsun....
    arkadasim ariyorum ve bulamiyorum,ayrica tugce kazaz olayini örnek olarak verdim cünkü onun olayinda tüm türkiye konusuyodu bunu kaka da popüler bir kisi hic olmasa bütün spor haberlerinde yer almasi gerekirdi eger dogruysa tabi

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Neyse biz aramızda tartışmayalım.Konu Kaka'leite'nin müslüman olup olmadığı.İnşallah haber doğrudur....

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Arkadaşlar İslam doğru yol değildir.Hak yoldur.Eğer doğru yol derseniz diğer dinleri yanlış olarak belirtmiş olursunuz.Bu da yanlıştır.Dün gece belirttiğim gibi eğer İslam doğru yoldur diyorsanız,o zaman yanlış yolda gidenlerin yaptıkları yapmayın.İlk başta bilgisayarlarınızın başından kalkın.Sonra elektriği kesin.Bundan 200-300 yıl öncesine gidersiniz.Artık akşam oldumu saklambaç oynarsınız

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

bence kasma sherry ne dersek diyelim anlamıyorlar. skolastik döneme doğru yol alırız biz bu kafayla zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

bence kasma sherry ne dersek diyelim anlamıyorlar. skolastik döneme doğru yol alırız biz bu kafayla zaten.
    Abi ne demek bu ya.Gerizekalımı buradaki insanlar.Ne demiş Einstein;
    "İnsanlardaki ön yargıyı parçalamak atomu parçalamaktan zordur"
    Buradaki arkadaşlarımızın çoğu öyle görmüş öyle konuşuyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Abi ne demek bu ya.Gerizekalımı buradaki insanlar.Ne demiş Einstein;
    "İnsanlardaki ön yargıyı parçalamak atomu parçalamaktan zordur"
    Buradaki arkadaşlarımızın çoğu öyle görmüş öyle konuşuyor...
    İşte sorun burada.Doğru yolu bulmuş diyerek(Hak Yol diyinde kurtulalım) Diğer dinleri küçümseme,yanlış yolda gösterme oluyor.Asıl bu önyargı oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Eger hristiyanlık orjinalligini korusa dediginiz olabilirdi diger dinlere yanlıs yol diyemezdik fakat bir papaz'ın yazdıgı kitaba göre hareket eden insanlar kesinlikle yanlıs yoldadır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

İşte demek istediğim işin o kısmı bizi ilgilendirmez. kişiye kalmış. sen daha ayrıntıya giriyorsun. doğru da diyorsun ama öyle bir genel konuşuluyor ki benim lafım o genelleme yapanlara.

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Abi neyse konu dışına çıkmayalım.Araştırıp bakalım ki doğrumuymuş...

Nesil
    2006

Konu Kaka'nın müslüman olması mı yoksa Müslümanlığın doğruluğu mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Müslümanlığının doğruluğu ile müslüman olması zaten aynı şe değilmi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu konular ne zaman açılsa tartışma oluyor kimse kimsenin düşüncesini değiştiremez ama en azından tartışırken kırıcı olmayalım kırıcı kafa anlayışında olanlarla skolastik döneme gideriz zaten

Şöyle saçma sapan yorumlar yapmayı bıraksanız. "Doğru yolu bulmuş," Şimdi sadece biz müslümanlar mı doğru yoldayız. milletin inancına saygı göstermeyelim yani. bu mu doğru yol.

ne dion sen ya
    dogru yol islamiyet

kralda insan diil mi isterse dunyanın shaibi olsun sadece bu dunyanın sahibi olur

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by josemourinho
    ne dion sen ya
    dogru yol islamiyet
    adabınla konuş.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by josemourinho
    ne dion sen ya
    dogru yol islamiyet
    sen bize hemen şurdan 4 çay 1 su. ama acele olsun. bi de bak bakalım çamaşırlar kurumuş mu.

neyse konu gereğinden fazla saptı. kilit gider

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri