1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: DVD Player da DİVX alt yazılı nasıl izlenir?

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Aynı isimde olması gerekmiyor. Hatta hatırladığım kadarıyla olmaması da gerekmiyor.
    Veri olarak kaydediyorsun, nema problema..
    Benim elimden de bi Vestel DivX player geçti, hatırladığım kadarıyla ilk akla gelen sorun olasılıklarına gireyim:

a) Altyazının cd'ye kaydında bir problem vardır.. Cd bilgisayarda test edilerek öğrenilebilir.
    b) DivX Player cd'deki altyazı dosyasının formatını tanımamaktadır.. Farklı formatlar denenebilir. Sanırım bilgisayar ortamında sık kullanılan sekiz-on format var.
    c) Altyazı manuel eklemeyle açılmaktadır.. Yani bilgisayardaki DivX oynatıcılar gibi "Film aç" komutunun haricinde bir de "Altyazı aç" komutu.. Benim elimden geçen alette bu olay nasıldı hatırlamıyorum..

Gerçi bu yazdıklarım hatırlatma olmaktan öteye geçmiyor, ama ne yapalım abi, belki bir şey gözünden kaçmıştır dedim.

"B" şıkkı olduğuna hükmedersen bende bir kaç format dönüştürücü var..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Quote Originally Posted by meddah
    Aynı isimde olması gerekmiyor. Hatta hatırladığım kadarıyla olmaması da gerekmiyor.
    Mesela windows media playerla açtığımda altyazı görünmüyordu filmde.Sonradan anladım isimi değişikti.bir aynı isimle yapayım dedim.wmp de de göründü..

Mesaj Yetkileri