1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: İzin İstiyor

Nesil
    2006
    Yer
    ÇARŞI

Thumbs down İzin İstiyor

arkadaşlar beşiktaşa argentinalı walter garcia diye bi tane defansın ortasına adam aldım adamın profili çok süper yani bazı kilt maçları onun frekickleri sayesinde kazandım ama adam tutturuyo kişisel problemlerim var eee 1 ay ayrılmasına izin vercekmişim o problemleri düzeltp gelcekmiş 2-3 kere izin verdim döndüğünde artık beşiktaştan ayrılmayacağına söz veriyo ama bir ay sonra tekrar kişisel problemlerim var diyo izin istiyo off yaea off daha 22 yaşında yani postayı koyyım mı yoksa sabredeyim mi ne dersiniz bi fikir verin
    Yöneticilerimize ve kurallarımıza saygılı olmayı bilmeyenler forumdan atılır

2-3 kere izin vermissin iflah olmamis .. iyi para veren varsa sat gitsin ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

eğer Türkiye'ye alışamama ise problem elinde tut kafanı bozduysa oyuncu eğer sat onun yerine daha iyisini alırsın gioda olabilir örneğin

uğraşma böyle adamalarla

Nesil
    2006
    Yer
    Island

bencede takma kafana,o seni takmıosa sende onu takma

Nesil
    2005
    Yer
    yurttan

Eger sorunlu oldugu halde iyi oynuyorsa takımda da istemeyen adam deilse sorunlu sekilde oynatmaya dewam et

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

waLLa ben ıLk defa duyuyom oyuncunun ızın ıstedıgını
    ama ugrastırıosa senı sat gıtsın
    yerıne adammı yoq
    oyuncuyuda ıLk defa duydum senden

bencede elinde tutmaya gelmez onun yerine bir başkasını alırsın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sat bu adamı

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

eğer sana faydası varsa düzeliyor sezon sonu kendisi tatile çıkıyor zaten sende sezon bitmeden 1 ay önce eger yerin garntyise yolla olsun bitsin ama o kadarda onem vericeğim bi adam değil diyosan yolla gitsin
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

uğraşmican böleleriyle

Talking

bence her maçtan sonra adama ver coşkuyu, ver gazı. (performansından memnun olduğunu bildir medyaya)Bi süre sonra alışır ortama ayak uydurur.Baktın olmadı sat gitsin.başka defans mı yok.

sırak sen taktığıne gore adam bul...çimşir gitmek istedi ğitti batırdı olay bv

Abİ GÖnder Bence HİÇ Gerek Yok Ne Kadar İyİ Oyuncu Olursa Olsun Ne Kadar İŞİne Yararsa Yarasin İkİ De Bİr Gİtcek Takimi Yalniz Birakcak Sa Yaramasin Daha İyİ

Kardeş O Ortama Ayak Uyduramamış 1-2 Ay Sonrada Oyuncu Batar Sat İyi Pereye Gitsin

kardeşim sen sat gitsin

bu adamı tutmayı gerek yok

Bnde daha önce olmuştu.2 defa yolladım hala geçmedi sattım.Bence sat.Bide izin istediğinde kabul edince itibarı yerele düştü bende.

sat kardeş o adamı gönderdiysen we hala mutsuzsa hiç uğraşma düzelmesi zor çünkü

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

salla selametle

Nesil
    2005
    Yer
    34

biraz antrenman temposunu hafiflet ama büyük ihtimalle sorunu türkiyeye alışamamasıdır

bende bu sorunu tümer metin yaptı.fenerbahçe'yi yönetiyodum.şampiyonlar ligi final maçı fenerbahçe-chelsea.maç 1-1 di.tümer 81'de gol attı 2-1 kazandım.lig bitti tatile girdi.tümer kişisel sorunlarım var diye izin istedi.kabul ettim.ama tekrar izin istedi gıcık oldum osasuna'ya sattım.orda futbulu bıraktı.antrenör olarak tekrar işe aldım.bakalım yine kişisel sorunlarını bahane edecek mi

iyi para verse bencede sat yani 2-3 kere ne demek

koy tekmeyi gitsin bende cassanoyu aldım madride geldiğine mutlu oldu 2 ay sonra ayak uyduramıyor ne iş anlamadım

Mesaj Yetkileri