-
Sahaya giren adamları önlemenin tek yolu onları stadın yanına bile sokmamaktır ama yönetimler taraftar kaybetmemek için bunu yapmıyorlar. Böyle bir yönetim gelene kadar Galatasaray'a desteğimi yarı yarıya çektim. Madem ki 20 milyon(!) taraftarımız var 3-5 kişinin stada alınmaması bizi etkilemeyecektir.
Gelelim maça... İlk yarıda uzun yıllardır görmediğimiz bir takım vardı. Arda muhteşemdi. İkinci yarıda ise küçük bir takım vardı sahada; rakipten önde olmasına rağmen korkan, bize Kone'nin her an gol atabileceği hissini veren, Arda'yı 3 kişiyle tuttuklarını bile bile hala bir müdahale yapmayan bir teknik direktörü olan bir takımdı. Fatih Terim'in söyledikleri o kadar doğruydu ki bi an dedim ki keşke Fatih Hoca takımın başında olsa.
Yönetim; futboldan zerre kadar anlamıyor, taraftarın beklentisini bilmiyor ama hoş bu borç yükünü sırtlayacak bir adam da çıkmıyor, yani zengin Cem Uzan gibi biri. Tabi Cem Uzan gibi çalmamış olacak. İlk fırsatta petrol işletmeleri açılmalı ki bizden de bir Abramovich çıksın. GS ya böyle kurtulur ya da çok ciddi projelere imza atarsa. Bir yolu daha var Arda'yı Chelsea isterse
Mesaj Yetkileri