1 ile 30 arası toplam 149 sonuç

Konu: Newcastle United - Fenerbahçe SK

Hybrid View

Quote Originally Posted by batuhan1907
    F.Bahçe dün akşam mağlubiyeti hak etmedi ama top yuvarlaktır söz geçiremiyorsun bir anlık hata maça bedel oldu. Son zamanlarda F.Bahçe en iyi oyunlarından birini oynadı ama kaybetti valla böyle oynasınlar sıfır çeksinler razıyım.

İnanıyorum ki bu oyunu oynamaya devam edersek bu gruptan çıkabiliriz. Newcastle kazanmasında liginin kaliteside etkili oldu.
    keske bizimde ligimiz kaliteli olsaydi da sampiyonlar ligine 3-4 takim gönderseydik...ve biz bu newcastleyi darmadagin ederdik.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by arda_ultraslan
    ne yapti kimin daha cok atagi vardi,macin özetlerini izledim newcastle fenerbahce kalesine akin akin geliyo ama kaleci rüstü müthisti.yaw tamam arkadasim siz elestirilere gelemiyosaniz ben ne diyim,yenseydiniz sevinecektim CÜNKÜ ÜLKE PUANI ARTACAKTI:ama yenildiniz ve bunun bir sorumlusu olmali demii.zico iyi bir sistemle cikti ama olmadi,cünkü göbekteki adamlariniz yavas,hizli adamlar onlari cok cabuk geciyor,düsünsene zico sivas macindan sonra BALILIYE HAYRAN KALMISS...
    Evet tahmin ettigim gibi izlememissin macı bir kere bu macta Lugano hiç hata yapmadı Edu nunda tek hatası vardı yani göbekle ilgili bir sorun olmadı akın akın geliyor dedigin newcastle da bir martins'in kafa sutu var bumudur akın akın gelmek ha sagdan soldan orta acıyorlar ama defans karsılıyor Fenerbahce'nin dün tek eksigi vardı o da şans
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri