arkadaslar ben bu pilot takımı bi türlü bulamadım bna yardımcı olabilir misiniz???
arkadaslar ben bu pilot takımı bi türlü bulamadım bna yardımcı olabilir misiniz???
öncelikle rocker aynen dediğin gibi chelsea sana istediği zaman kiralık olarak oyuncu gönderecek... Genellikle genç ii adamlar geliyo ama sabırlı olman lasım..
ikinci problem: ben real madrid'i aldım bakalım nasıl die... pilot takım iki tane kafadan vardı. 2 tane de altyapı klubü gibi bişe var ama onlara oyuncu gönderemiyorum sadece ii oyuncularını bana veriyolar.. benim pilot takımlar La liga dan Espanyol ve ikinci ligden vallodid...
benim de tek sorunum var gençler... adamları resmen bitirmişler... tek aldığım genç mokoena hala çok ii
he bi de mesela bi maç yapıorsunuz top taca çıkmış bi bakıyorum rakip takımdan bi adam kırmızı kart görmüş. bi türlü çözemedim şu işi ya...nerdeyse tüm maçlarda rakip 10 kişi kalıyo
kardeş bu maçtan atılma olayı hakeme itiraz falan olabilir...o sırada hakemle oyuncuların yakınlığına falan bi bak....kesin demiorum ama olablir yani...ben daha alamadım oyunu hiçbiyerde bulamöıorum...biri şu maç motorunun görüntülerini gönderebilirmi yaw acaip merak ediyorum![]()