aynı makaleyi SI sitesindede okudum. Fakat orada gerek Türkiye Araştırmasında ki konumum gerekse karalama kampanyaları sebebiyle yazmadım.
Emircan Add manager sitesinde yönetici ve burada belirttiği sıkıntılar konusunda haklı. Türkiye database ini bende incelediğimde bunları bizim yaptığımıza inanmadım. Bir problem söz konusu olduğu kesin ama bu sorunun cevabını Türker Tozar verecektir. Bunlarla alakalı bu hafta içerisinde bir açıklamamız olacaktır.
Ben şahsi olarak oyundaki database den memnun değilim. Buradaki örnek ve dahası eksik veritabanında mevcuttur. Ama şuda bir gerçektirki UEFA.com, Trabzonspor Kulübü için çalışan bir kişinin böyle basit hataları atlaması çok zor. Özellikle süper lig takımlarındaki eksiklikler göz önüne alındığında bunu televizyondan takip ederek bir çok arkadaşımız bile değerlendirebilir. (Geçtiğimiz yıllarda SI eski Fenerbahçe T.Direktörü C.Daum'u Fenerbahçe'de Asistan Menajer olarak atamıştı) Tabi işin ayrıntılarına çok girmeden araştırmanın hangi kapsamda yapıldığını bilmiyor olabilirsiniz. Ama tüm problemleri TÜRKİYE ARAŞTIRMA EKİBİNE yüklememek lazım. Az önce dediğim gibi gerekli açıklamayı bu hafta içerisinde yapacağız.
Bu eksiklikleri giderecek RESMİ GÜNCELLEME YAMASI içinde çalışmalara başladık. Arzumuz bu çalışmayı gelecek SIGAMES FM2007 DATALI UPDATE içerisine katmaktır. Scout ekibimiz kurulmuş ve halen katılımlarla gerekli eksiklikler düzeltilmeye çalışılmakta.

Alıntılı Yanıtla