By Anakonda Farki

sherman cardenas

oyunun basinda daha henuz 16 yasinda olan cardenas cok iyi bir oyuncu orta sahada sol tarafida ogretirseniz orta sahada her yerde cok kolay oynayabilir bu arada kendisi cok gizli bir golcu bir anda kafayla gol atabiliyor ben bu oyuncuy hepinize tavisye ederim hem cok ucuz

oscar ustari

indepiente de oynuyan bi filebekci bir kac yil sonra dunyanin en iyi kalecisi olmaya aday teknik profil cok yuksek olan ustari cok az gol yiyen bir kaleci akinfeev den daha yetenekli gerisini siz dusunun.

AUGUSTO FERNANDEZ

Club : River Plate
Poz : AMRC
Teknik,pas 20 süper adam 20 yaşında müthiş oyun kuruyo ve ileride çok ii paraya gidiyor tavsiye ederim kötü yanı yavaş

MAİCOSUEL

Club : Parana
Poz : AMRC
Gs'ye aldım.3.8'e.Bende anlamadım ama Dunga heralde gençlere şans verdiği için brazilya milli takımında banko oynuyor.Onu Ronaldinho,Adriano ile görmek çok süper gerçekten.Brazilya milli takımında ilk 11'de 2 gs'li var biri de fluminense'li marcelo geleceğin r.carlos'u oda oyunun en ii sol beklerindendir.

CİCERO

Club :Figueirense
Poz : AMLC
Gs'ye aldım.3.6'ya ilk sezon oyun kurucu oynattım süper oynuyor.Forvet antremanı uygulayıp,pozisyon olarak SC kazandırın dünyanın en ii forvetlerinden biri oluyor.Bende şu an ; Finishing 20 dribbling 16 teknik 16 pas 17 heading 17 jump 16 pace 16 accelaretion 16..