Quote Originally Posted by Vieri
bu panel konusundaki düşüncelerine katılmıyorum arkadaşım,

Ortada bir emek varken ve çevremizde emek hırsızları kol gezerken bunu ortaya yaymak resmen enayiliktir.

Daha öncedende yaptık, ne yaptılar; bizim ismimizi silip kendi isimlerini koyup bu yama kendi çalışmalarıymış gibi yayınladılar.

Bugün, internet cafesinden tut kişinin şahsi bilgisayarına kadar FM'yi türkçe oynamak isteyen kişi, önce bizim panelimizi görüyor, güncelleme çıkacaksa bu program zaten uyarıyor. Hem bize destek oluyor, hem vay be bu adamlar yapmış oluyor. Açıkçası ben böyle olmasını istiyorum ve böyle olacak başka söze gerek yok
Katılıyorum Kardeşim.. Böyle kalsın.. En iyisi böyle... Kadıköy yakasında oturan varsa bilir. Yazıcıoğlu ve Bostancı da satılan oyunlarda Türkçe FM dediğinizde içinde bizim yamanın olduğu cd'yi veriyolar. Araştırdığınız zmnda biz yaptık falan diyolar. O yüzden böyle olması daha iyi oldu.. ( Böyle KALACAK olması da... )

Volkan: Kardeşim tebrik ediyorum müthişsin.. Böyle devam edersen seni sigames'e alacaklar ve direk fm de türkçe olacak (Allah söyletti galiba :P )