Penaltılar penaltı değil zaten o kesinAma Napoli çok ters sonuçlar alıyor.Bu da onlardan biri.
Özgür abi pek takmazdım eskiden dediklerini ama artık sana hak veriyorum.Juveye karşı gerçekten bir şeyler var.
So what?
Saike
2 penaltıda'da hiç inandırcı atlayamamişlar 2. penaltı çok komık olmuş![]()
NapoLi zaten bu sezon bence Seri A da ki en dişLi takım.HakLı yada haksız kazanmaLarı beni aLakadar etmiyor ama koyu bir napoLi taraftarı oLarak sevindiğimi söyLeyebiLirim
Juventus ise üstünde zaten karabuLutLar var futboL dışında daha çok mücadeLe etmeLeri gereken şeyLer var.Juventus sütten çıkma ak kaşık değiL.Zamanında yaptıkLarı bazı oLayLarın semeresini de çekiyor oLabiLirLer.Bütün itaLyada futboL iLe iLgiLi oLan organLarı karşıLarına aLdıLar ve tek başLarına savaşıyorLar.KazanabiLecekLerinide sanmıyorum bu savaşı.
Ha ayrıca beLirteyim Juventus benim Avrupa da destekLediğim 3. takımdır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Gerçekten yazık olmuş juve'ye.
Valla 2 oyuncuda transfer olursa bal gibide iş yapar! Ronaldinho kariyerini yeniden canlandırır hemde :P Kaka zaten heryerde oynar..
Eto'o tam Milanlık ama ..Anelka'da iş yapar heralde..
Italya ligi çok sakat bi lig her an puan tablosunda her şey olabilir valla. Juve neden olmasın ? Ama yamulmuyorsam şayet; Cannavaro bu yaz bir röportajda Juve şampiyon olamaz falan dememişmiydi ?
Yazık...
Hakemin müdahalesine kadar güzel bir maç oluyormuş,şimdi sadece ayarlanmış maçlar kategorisinde hatırlanacak.
2 hafta sonra oynanacak inter maçını gazozuna bir hale getirmeyi başardılar tebrikler.
Maçın özetini izlemek isteyenler için
http://www.zshare.net/download/4504465349fce1/
Heh.. Yorumları görünce adrenalin derecem indiMaçı izlemeyenler tabi bu konuyu okuyunca "helal olsun Napoli'ye" falan diyebilir. SaçmaSapan hakem kararları ve 2 penaltı..
AAAA tabi tabi.. "AMA NE GALİBİYET!.."
Juve'nin hakkı yenmiş.
Zalayeta Oscar'a aday....
Bana kalırsa Kaka için en iyi tercih İspanya olacaktır, R10 takımında kalsın yeter..
Gercekten hakem komedi penaltilar vermis, ben merak ediyorum hakem yardimcisina uyarak mi bu kararlari verdi yoksa kendi iradi gorusumu. Yardimci hakem pozisyonda gozukmuyor. Eger hakem kendi iradi gorusu ile verdiyse bu kararlari cidden cok yazik, bir art niyet var. Cunki hakem pozisyonlara cok yakin.
1 penaltı Juventus'ta 10 yılını çöpe atmaya değermiydi
Palermo 0-0 Internazionale...
Ibrahımovıc son dklere doğru kendini attı bi güzel yere penaltı için ama hakem yemedi...
Kaka için tabi yararlı olur. Ronaldinho devri tamamıiyle biter.
Juve'nin hakkı yenmiş olabilir ancak Napoli inanılmaz oynuyor.
Milan 0-Roma 1 maç bitti son Napoli-Juventus maçından sonra bu maçıda bir izlemek lazım şüpheliyim...
Torino 2-0 Cagliari
Napoli 3-1 Juventus
AC Milan 0 - 1 AS Roma
Catania 2 - 0 Sampdoria
Empoli 0 - 1 Atalanta
Lazio 0 - 1 Udinese
Palermo 0 - 0 Inter Milan
Parma 3 - 2 Livorno
Siena 0 - 0 Reggina
21:30 Genoa ? - ? Fiorentina
Maçın hakemi Francesco FARINA...
İnter Farina'nın yönettiği 25 maçta
17 galibiyet , 3 beraberlik 5 mağlubiyet aldı.
2000 yılında yine Farina'nın yönettiği bir İtalya kupası Milan-İnter maçında 3-2 İnter kazanmıştı.
Bugüne kadar oynanan 144 derby'den 45'ni Milan 50'sini ise İnter kazanırken,49 maçta berabere sonuçlandı...
Milan'da Favalli ve Serginho dışında eksik bulunmuyor.
İnter ise sıkıntılıİ
Cambiasso,Recoba ,Adriano ve Coco forma giyemeyecek.
İnter'in maç kadrosu;
Kaleciler: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares
Defans: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel
Orta Saha: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 21 Santiago Solari, 50 Ibrahim Maaroufi, 91 Mariano Gonzalez
Forvet: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo
Milan'ın maç kadrosu:
Kaleci: Dida, Kalac.
Defans: Bonera, Cafu, Kaladze, Maldini, Nesta, Jankulovski, Simic.
Orta Saha: Ambrosini; Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf.
Forvetler: Borriello, Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira
çok zor bir maç bakalım sonuç ne olacak
So what?
Saike
Dev maç Roma'nın: 0-1
İtalya Serie A'nın 9. haftasında, haftanın en önemli maçında San Siro'da AC Milan ile AS Roma karşı karşıya geldiler ve maç Roma'nın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.
Son derece zevkli ve çekişmeli geçen maçın ilk yarısı golsüz bitti. İkinci yarıda dakikalar 71'i gösterirken Cicinho'nun sağdan ortasında kafayla topu Milan ağlarına bırakan Vucinic, Roma'yı 1-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda Milan'ın beraberlik çabalarına kontra atak futbolu ile cevap veren Roma, 81. dakikada De Rossi ile bir penaltı vuruşundan da yararlanamadı ve maç 1-0'lık sonuçla tamamlandı.
Milan - Roma maçı çekişmeli olduğu kadar sertliklerle de doluydu. Milan'dan 5, Roma'dan da 4 oyuncu sarı kart görürken, ev sahibi ekipte Ambrosini 80. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
Bu sonucun ardından Milan kendi sahasında üst üste 7. kez kazanamadı ve 10 puanda kaldı. Roma ise puanını 18'e yükseltti ve zirveyi takibini sürdürdü.
inter bu maci cok rahat bir sekilde kazanacaktir,ama interin sorunu cok gol yemesi o sorunu atlattigi taktirde interi kimse durduramaz
Serie A'da haftanın maçı
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=j8u35qWBiuA[/YOUTUBE]
tabiki milan.tut sei mila vita milan
Berabere bitsin.Münkünse maçta bol bol kırmızı kart çıksın iki takıma da başarısızlıklar diliyorum...
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.