Bundan sonra taktik isteklerimizi burdan yapalım. Her taktik isteği için boşuna konu açılmasın.
Bundan sonra taktik isteklerimizi burdan yapalım. Her taktik isteği için boşuna konu açılmasın.
Düşüncen için teşekkürler. Sabitlendi
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
peluk www.********.com
www.cmturk.com da FM var
Konu ile alakasız mesajları sildim, lütfen konu hakkında mesajlar atınız...
"YÜCE ATATÜRK"
Bakın arkadaşlar, lütfen rencide etmek yerine destek olalım, dalga niteliği taşıyan mesajlarınız silindi.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
İmzan bir taktik, burada bizden taktik istiyorsun, dalga geçmeyi bırakalım arkadaşlar...
Başarılı bir 31231 taktiği istiyorum![]()
mac yaparken süre cok cabuk geciyor, hücum yapamadan yani.daha cok hücum yapabilecegim bir taktik istiyorum
bende 4 defans oynayan ve dmc ye oyun kurucu ozelligi olan bi taktik varsa ondan aliim cidden kadrom buna uygun simdiden saolun
ben fenerbahçe yada galatasarayla ile ilk sezonda CL de final oynatma şansı doğuracak 442 zeminide bir taktik istiyorum(ciddiyim)
Ben deplasman takımı ıcın bır taktik istiyorum.Deplasmanlarda gol atıyorum ama kolay gol yiyiyorum.oyuncular süper...Kolay kolay gol yemeyen defansif bir taktik istoyorum
avrupada başarı için kesinlikle bunu uygulayın arkadaşlar
GK
dc dc dc
wbr wbl
mc mc
amc
fc
Kesinlikle çok işe yarıyor
Atak oynamayacaksınız.
Strengh'i 15 ten az olmayan bir forvet.
Uzun toplar atan bir orta saha
Bu taktik ile yeni oyunda b.taş işe uefa yarı final yaptım.