Sayfa 7 / 13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 379 sonuç

Konu: [TSL]Galatasaray Araştırması 2007

Arda'nın top sürme yeteneği bence biraz genişletilmeli...

Quote Originally Posted by can777 View Post
    tolga seyhan kiralık deil bildiğim kadarıyla ama oyunda öle ..
    hayır Tolga Seyhan Shaktar Donetsk'ten kiralık...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaslar junichi inamoto nun defansif ortasaha ozelligi yok ...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by EkReM_GS View Post
    Inamoto Ingiltere'den yeni transfer oldugu icin ve Ingiliz arastirmacilarin onu Turk arastirmacilardan daha iyi tanidigini da goz onunde bulundurarak bu asamada bir degisiklik yapilmamasi gerektigini dusunuyorum.

Ayrica tek basina DM olarak oynadigi maclarda Inamoto cok iyi gorunmedi. Cift MC ile, yani Ayhan veya baska bir oyuncu ile beraber oynadigi zaman cok daha yararli gorundu. Bu da DM olarak Inamoto'nun pek yararli olmayabilecegini gosterir.

Del Piero_10 Misafir

ben ayrıntıya girmeden söylüyorum

GS'nin gençlerinin hepsi işe yaramaz yapılmış

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Inamoto DM olmalı
    okan DM AMRC olmalı
    ayhan DM AMLC olmalı
    sabri D/WB R AMRC olmalı
    mehmet topal DM olmalı
    arda DR AMRL olmalı

Quote Originally Posted by EkReM_GS View Post
    maalesef gercekte de yok adamim

Nesil
    2003

Bu arada bugun oynanan kupa macindan sonra acaba kac kisi Cihan'in sol bek oynayabilme becerisi yukseltilmeli diyecek...

galatasarayın bir diğer pilot takımıda almanyada 4. amatör kümede mücadele eden mülhaim galatasaray dır tabi oyunda mülhaim varmı bilemiyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

demekki ben yanlış biliyomuş kusura bakmayın

Necati inanilmaz abartilmis, iyi bi antrenman programiyla ronaldo gibi oynuyo 1 senedir gercekte boyle oynasa ligin tozunu atardi, buna karsin umit karani finishing disinda cok zayif buldum ozellikle, heading ve hiz ozellikleri biraz arttirilabilir. Song"unda cok daha kaliteli bi defans oyuncusu olmasini bekliyorum, defans ozellikleri en az 18 olmali hizi cosmali..

Aslinda Gerets takımda bir cok oyuncunun mevki olarak yerini değistirdiği icin böyle sonuclar oluyor.

Cihan solda
    Arda asıl yeri sağ olmasına rağmen solda
    ayhan amc olması gerekirken DMC
    İnamoto aynı sekilde
    Carusca son G.Birliği macında AMRL oynamalı
    vs..vs..

Aykut - Stat lari ve dusuk ve currunt ability ve potentian ability dusuk, 125-130 arasi olmali.

Fevvi Elmas - Stat lari ve dusuk ve currunt ability ve potentian ability dusuk, 130-140 arasi olmali.

Ferin Erkan - Stat lari ve dusuk ve currunt ability ve potentian ability cok dusuk, bu adam u19 dunya kupa da en iyi defanse oyunculari biri di pontental ability 145-160 arasi olmali.

Ugur - Ugur a niye okadar "Preferd Move" verilmis, oyunda en cok onda var. Currunt ability i biraz dusur cunku oyun basinda stat lari fazla. CA - 90-100 PA- 140-150
    bi de bunun Influence ven determination i yukselt, bunu gs in gelecek kaptan diyorlar mis.

Ferhat - bu genc yetenekin oyun da stat lari cok dusuk. Hiz ve acceleration ve technic ozelik le daha iyi olmali. PA - 125-140

Ergun - Ergun nun Tecnical stat lari karsin ama hiz, accleration felan cok dusurulmeli.
    CA - 120

Orhan Ak - Galatasarayn en iyi savuma oyunculari biriden, ve bu sene az kaldi newcastle United e Transfer Olacak Ti. Tackling , marking ve heading e yukselt, Crossing, pass felan dusuk kalsin. Aniticipation, Agresion statlari yuksek olmali. CA-135 PA-150

Stephan Tomas - Pace ve accelrating stat lari dusur, Anticipation, decisions, Heading tackling ve marking istatikleri yukselt. CA-135 PA-140

Rigobert Song - Pace Accelration 14-15 olmali, ve anticipation, heading ve Decision ve Positioning yukselmeli

Sabri - Sabri Sag Bak ve Orta sag olmali. Orta yapma stat i 16-18 arasi olmali. bi de Agression, Work Rate, Tackling yukselmesi lazim. Dribbling 11-14 arasi. CA-130 P-145
    bu de Preferd moves olarak "Likes to play killer balls often ve makes fowerd runs often"

Cihan - Cihan'in istaticlari ayni kalsin

Innamto - Inamoto Pace ve strenght i yukselmsi lazam, ama onu bu sezon gormedim icin fazla soylemem.

Mehmet Topal - 3 oynadi macta yi oynamis DM de. O hem DMC , hem DC oynar. Tackling, positioning i yukselt. CA-120 P-135 - 140

Ayhan - Ayhan in bence stat lari dusuk, cok kosan agresiz orta saha oyuncu. Work Rate, Agresion, Detirmination, ve team work stat lari yukselt. Teknik olarak cok iyi degil ama Stamina en az 16 olmali. CA-130 PA-145
    Preferd moves - " Winds up opponents, Dives into tackles"

Sasa Illic - bu oyuncu stat lari felaket dusuk. Finnishing, Heading, Passing, Off the ball, Pace, decisions yukselmeli. CA - 135 PA-150
    Prefed moves " Gets into opponents box, Makes Fowerd runs (ileri kosu yapar)

Hasan Sas - Oyunda sat lari bence iyi, dribbling work rate detirmination az yukseltmeli

Arda Turan - Arda cok hizli degil ama teknik olarak cok iyi. Crossing (orta yapma), dribbling, first touch en az 15 olmali. Finnishing, Corner kunlanma, passing, detirmination yukselmeli. CA-120 PA-160
    preferd Moves - "Gets the crowd going, Runs with ball down right, runs with ball down left, likes to knock the ball past opponents, Dictates tempo".

Aydin Yilmaz - rda gibi yetenikli degil ama yine de stat lari yukselmesi lazim. Long shots, Dribbling passing yukselmesi lazim.
    CA - 120 PA - 145
    Prefered moves: "curls ball"

Okan - Ayni kalmali, yada statlari dusurulmeli

Carrusca - pek gormedim, oyni kalsin.

Mehmet, guven, Cafercan, Oguz sabnkaya, mulayim i gormedim icin bisey yazamiyorum ama bunlar i yetenikli diyorlar, biraz Potantial ability yukselmeli.

Kabze - Off The ball, detirmination, finnishing, work rate, heading yukselt, Pace acceltration stamna, dribbling teknik, first touch 11-13 arasi kalsin. CA -125 PA - 135

Necati - Biraz CA i dusur, Necati de iyi yetenek var ama bu aralar gostermiyor pek. CA-130 PA - 145-150

Umit KARAN - Galatsarayin en iyi forveti ma oyun da iyi degil. Pace, Acceltaion, 12-14 arasi, Strength, Stamina, Agility, Jumping 13-16 olmali. Work Rate, Team Work, off the ball, anticipation yukselmeli, teknik olarak Finnishing 16+, Passing 14, First Touch 15+, long shot 13. bi de iki ayak kunlaniyor CA-150 - PA 155-160
    Preferd Moves: "Uses both feet, tries first time shots makes runs though the centre"

hakan - Hakan in stat lari bence dogru, ayni kalsin.

baska oyuncu kaldi mi?

Kimsenin nasil yazmadigina inanamiyorum, ardanin tacklingi kesinlikle 20 olmali su anda dunyadaki en iyi top calan oyunculardan butun cl maclarinda hucumda ve savunmada cabuklugu ve ayaklarini cok iyi yerlere sokmasiyla harika toplar caliyo, bu dikkate alinsin.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by tontonzolamoukoko View Post
    Kimsenin nasil yazmadigina inanamiyorum, ardanin tacklingi kesinlikle 20 olmali su anda dunyadaki en iyi top calan oyunculardan butun cl maclarinda hucumda ve savunmada cabuklugu ve ayaklarini cok iyi yerlere sokmasiyla harika toplar caliyo, bu dikkate alinsin.
    Biraz sacmalamisin bu konuda bence. Arda'nin tackling 20 olursa herhalde CA'sinin da 200 olmasi gerekli..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Biraz sacmalamisin bu konuda bence. Arda'nin tackling 20 olursa herhalde CA'sinin da 200 olmasi gerekli..
    Zaten şu anda 170 civarı olmalı, ayrıca top kapma özelliği o kadar iyi değil Arda'nın.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Zaten şu anda 170 civarı olmalı, ayrıca top kapma özelliği o kadar iyi değil Arda'nın.
    170 demek avrupa capinda cak kaliteli bir oyuncu demek. Tamam ben de Arda'yi begeniyorum ama Arda henuz o seviyede degil. Belki kariyerinin zirvesine ciktiginda o seviyeye ulasir.

Bence siz ya ardayi hic izlememissiniz ozellikle clde, ya da gercek futboldan anlamiyosunuz.

arda nin tackling asla 20 olamaz ama 13-15 civarı olabilir, cunku faulsuz top calan iyi oyuncular arasında gs'de, ferhatda iyileştirilmeler yapılmalı, ümit karan şu an en formda forvet, necati düşürülüp ümit karan da düzenleme yapılmalı. ve yine değinilmeyen bi isim cem sultan, özellikle fiziksel bilgileri random yerine gercege uygun olmalı bu adam gs tarihine geçecek cem sultan a dikkat pls...

15 16 olursa su andaki olabilir, ardanin 19 yasinda olduguna bakarsak gayet rahat 20 de olabilir demektir, ki bana gore su anda 17 18 olmali.

Nesil
    2003

Simdi bakin arkadaslar..

15 ve ustu ozellik oyuncunun bu konuda dunya capinda oldugunu gosterir. Ne zaman gozlemlediniz Arda'nin bu kadar cok iyi top caldigini? Tamam caliyor ama bir oyuncu sadece top calma konusunda harika oldugu icin degil, onceden sezileri iyi oldugu icin de top calar.

Ayrica, buu oyuncuya 15-16 verdiniz top calmada.. (ki Turkiye'de oynayan en iyi defans oyuncularinin top calma becerisi ancak bu kadar olabilir), peki diger ozellikleri ne olacak? Ornegin dripling.. 20 mi vereceksiniz? Yani Dunyada ve tum zamanlarda Arda'dan daha iyi dripling yapan baska bir oyuncu yok mu? Ya teknik?

Bol keseden puan dagitmakla olmaz bu is. Bir goz atin dunya'da kac tane dribbling, tacking ve technique ozellikleri 15'in ustunde oyuncu var. Bunlarin oynadiklari takimlar pozsiyonlar ne?

Evet orası çok doğrudur. Ayrıca zamanla siz geliştirdikçe bu adamların PA'ları artacaktır.

Fevzi, Aykut, Tomas, İnamoto, Arda ve İlic'in özelliklerini beğenmedim.

bnde beylerbeyi die biliodum dogru bilmisim

Quote Originally Posted by can777 View Post
    tolga seyhan kiralık deil bildiğim kadarıyla ama oyunda öle ..
    kardes bn wallahi kiralık die biliom ama yinede emin deilim..

Quote Originally Posted by jewel_ma20 View Post
    arda,aydin,ilic,tomas,song aklima gelenler cogu oyuncucnun ozellikleri gercege uzak
    buna karsin kadroda yer bulamayan ergunun gucleri cok iyi

bence özellikler süper
    beckham la aynımı olacak arda yaf
    hem oynattıkça
    artar
    özellik
    bende erkan ferin dehşet oldu

enerjilere takılıp kalmayın oynatmayı deneyin cafercan arda ve aydın cok iyi oynuyorlar

oyuncuların özelikleri daha iyi yapılmalı hep eksik yamıslar

Nesil
    2003

20.11.2006
    Ümit Karan, Cim Bom ile 3 yıllık resmi kontrat imzaladı

Ümit Karan’ın yıllık 800 bin Euro garanti para, maç başına da 15 bin Euro alacağı bildirildi

beylerbeyi dir....bu arada oyuncular hakkında ne düşünüyosunuzz..?

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Peki CA sı 150 olan ve PA sıda 160 olan adamın bazı özellikleri 20 olabiliyor.Bunun için PA nın 160 tan büyük olmaması lazım.Ancak 20 ye cıkabiliyor ????? Bunun nedeni ne ?

anı PA 150 ise bir oyuncunun en cok özelliği 15 mi oluyor???

Sayfa 7 / 13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri